
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masa madre de trigo
- 250 g de agua
- 50 g de pie de masa de trigo
- 250 g de harina de fuerza
Masa principal
- 150 g de agua fría
- 1 trozo de levadura prensada fresca del tamaño de un guisante (1 g)
- 300 g de harina de fuerza
- 100 g de harina integral de centeno
- 2 cucharaditas de sal (10-12 g)
- 1 cucharadita de aceite
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 2486 kcal / 10403 kJ
- Protein
- 80.6 g
- Tuk
- 16 g
- Sacharidy
- 495.3 g
- Vláknina
- 29.1 g
- Nasycený tuk
- 1.7 g
- Sodík
- 4945.5 mg
Alternativní recepty
Pan de yogur (larga fermentación)
16hod. 10min
Masa madre de manzana y trigo
48hod. 20min
Masa madre de centeno
96hod. 20min
Baguettes parisiennes
15hod. 30min
Pan retorcido con masa madre
16hod.
Hogaza rústica de centeno y especias con masa madre
16hod. 15min
Pan de aceitunas con masa madre
17hod. 45min
Pan de molde con masa madre
16hod. 45min
Pan de trigo con masa madre
15hod.
Pan persa (Naan barbari) - Irán
2hod. 45min
Pan gallego con masa madre
15hod. 30min
Pan payés con masa madre
16hod.