Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masa madre de trigo
- 250 g de agua
- 50 g de pie de masa de trigo
- 250 g de harina de fuerza
Masa principal
- 150 g de agua fría
- 1 trozo de levadura prensada fresca del tamaño de un guisante (1 g)
- 300 g de harina de fuerza
- 100 g de harina integral de centeno
- 2 cucharaditas de sal (10-12 g)
- 1 cucharadita de aceite
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 10403 kJ / 2486 kcal
- Protein
- 80.6 g
- Sacharidy
- 495.3 g
- Tuk
- 16 g
- Nasycený tuk
- 1.7 g
- Vláknina
- 29.1 g
- Sodík
- 4945.5 mg
Alternativní recepty
Trenza de queso y cebolleta
1h 45min
Pan integral de centeno y espelta con masa madre
23 godz. 30 min
Pan retorcido con masa madre
16hod.
Bollo de pan con pipas de girasol y lino
16hod.
Baguettes parisiennes
15h 30min
Panecillos de trigo y centeno con masa madre
15u. 20min
Mezcla para pan integral
10 Min
Mini baguettes rústicas
16 Std. 30 Min
Pan de trigo con masa madre
15 godz.
Pan gallego con masa madre
15h 30min
Masa madre de manzana y trigo
48 Std. 20 Min
Pan payés con masa madre
16hod.