Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masa madre de trigo
- 250 g de agua
- 50 g de pie de masa de trigo
- 250 g de harina de fuerza
Masa principal
- 150 g de agua fría
- 1 trozo de levadura prensada fresca del tamaño de un guisante (1 g)
- 300 g de harina de fuerza
- 100 g de harina integral de centeno
- 2 cucharaditas de sal (10-12 g)
- 1 cucharadita de aceite
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 10403 kJ / 2486 kcal
- Protein
- 80.6 g
- Sacharidy
- 495.3 g
- Tuk
- 16 g
- Nasycený tuk
- 1.7 g
- Vláknina
- 29.1 g
- Sodík
- 4945.5 mg
Alternativní recepty
Pan payés con masa madre
16h
Pan de molde con masa madre
16h 45min
Pan de trigo con masa madre
15ωρ.
Panecillos de zanahoria y semillas
15ωρ.
Bollo de pan con pipas de girasol y lino
16h
Hogaza de centeno con masa madre en banneton
16h 45min
Masa madre de manzana y trigo
48 Std. 20 Min
Masa madre de centeno
96 godz. 20 min
Pan de molde 100% integral con masa madre
15ωρ.
Pan retorcido con masa madre
16h
Baguettes parisiennes
15h 30min
Pan gallego con masa madre
15h 30min