
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g Hähnchenschenkel, mit Haut ohne Knochen, in Stücken
- 200 g Geflügelleber in Stücken
- 200 g Schalotten
- 1 Lorbeerblatt, frisch
-
1
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 500 g Wasser
- 5 Stängel Petersilie abgezupft
- 1 TL Senf
- 1 ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- ½ TL Paprika edelsüß
- ½ TL Knoblauch, granuliert
- Nutriční hodnoty
- na 1 Schraubglas
- Kalorie
- 437 kcal / 1827 kJ
- Protein
- 51 g
- Tuk
- 22 g
- Sacharidy
- 7 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gewürzpaste für Fleischbrühe
45 Min
Gewürzpaste für Hühnerbrühe
45 Min
Borschtsch mit Rindfleisch
1 Std. 10 Min
Geflügelaufschnitt
12 Std.
Kalbsleberwurst im Glas
5 Std. 40 Min
Grobe Streichwurst
13 Std.
Tomatensaft
10 Min
Geflügellebercreme
5 Std. 30 Min
Matjesaufstrich mit Roter Bete
10 Min
Frühstücksfleisch im Glas
26 Std. 30 Min
Hähnchenleber-Pistazien-Pastete
15 Min
Schinkenaufstrich Teewurst-Style
10 Min