Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g Wildhackfleisch (siehe Tipp)
- 200 g fetter Speck, gewolft (siehe Tipp)
- 1 Stück Schweinedarm (1,5 m lang)
- 500 g Wasser und etwas mehr zum Einweichen
- 130 g Eiswürfel
- ½ TL Backpulver
- 1 ½ TL Salz
- 1 geh. TL Senf
- 1 TL Wild-Gewürz
- 30 g Pistazien, ungesalzen, geschält
- 30 g Kirschen, getrocknet
- 1 TL Paprika edelsüß
- ½ TL Muskat
- ¾ TL Knoblauch, granuliert
- ¾ TL Pfeffer
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1640 kJ / 392 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 4 g
- Tuk
- 37 g
- Vláknina
- 0.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Krustenbraten mit Malzsauce
2h 40min
Sauerbratenragout
49h
Weißwurst aus dem Glas
1 Std. 20 Min
Lammbratwurst
3óra 30p
Lyoner
12h
Lachsbratwurst
3h 15 min
Hackfleisch-Bratwurst-Pastete
1 Std. 15 Min
Klassische Bratwurst
3óra 30p
Kaltes Erbsensüppchen | Kohlrabi | Erdbeere
5h 35 min
Bratwurst
2óra
Schweinehaxen mit Kartoffeln und Malzsauce
2óra
Kasseler im Brotteig
3 Std. 50 Min