
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masa de levadura
- 100 g de agua
-
15
g de levadura prensada fresca
nebo 1 ½ cucharaditas de levadura de panadería deshidratada - 50 g de harina de fuerza
- 1 cucharadita de azúcar
Pan de maíz
- 100 g de harina de fuerza (y algo más para espolvorear)
- 300 g de agua
- 250 g de harina de maíz de molino de piedra (p. ej. Adpan®)
- 30 g de aceite
- 1 ½ cucharaditas de sal
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 1653 kcal / 6908 kJ
- Protein
- 42 g
- Tuk
- 35.3 g
- Sacharidy
- 291.9 g
- Vláknina
- 15.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pan de soda irlandés
35min
Pan de castañas
4hod.
Pan de nueces
3hod. 45min
Pan con kéfir, harina integral y semillas
2hod. 15min
Pan integral con muesli
4hod.
Pan rústico de cúrcuma
9hod. 30min
Panecillos con semillas de amapola
2hod. 40min
Pan de molde con semillas de amapola
2hod. 10min
Pan integral con harina multicereales
3hod. 50min
Pan de espelta
2hod. 20min
Pan integral de espelta y centeno
2hod. 15min
Pan básico
3hod. 45min