Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masa de levadura
- 100 g de agua
-
15
g de levadura prensada fresca
nebo 1 ½ cucharaditas de levadura de panadería deshidratada - 50 g de harina de fuerza
- 1 cucharadita de azúcar
Pan de maíz
- 100 g de harina de fuerza (y algo más para espolvorear)
- 300 g de agua
- 250 g de harina de maíz de molino de piedra (p. ej. Adpan®)
- 30 g de aceite
- 1 ½ cucharaditas de sal
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 6908 kJ / 1653 kcal
- Protein
- 42 g
- Sacharidy
- 291.9 g
- Tuk
- 35.3 g
- Vláknina
- 15.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pan de frutas y frutos secos
2h 55min
Pan de nueces
3h 45min
Empanada de maíz con berberechos
1h 15min
Pan cebra
3 Std.
Pan de castañas
4h
Pan de soda irlandés
35min
Pan de molde con semillas de amapola
2h 10min
Pan integral de espelta y centeno
2h 15 min.
Hogaza rústica con centeno
16 godz.
Pan con kéfir, harina integral y semillas
2h 15 min.
Panecillos calabaza
2h 30min
Pan básico
3h 45min