Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masa
- 90 g de manteca de cerdo
- 90 g de aceite de oliva virgen extra
- 140 g de agua
- 500 g de harina
- 1 cucharadita de sal
Relleno y montaje de los cocarrois
- 340 g de repollo cortado en trozos de aprox. 5 cm
- 340 g de ramilletes de coliflor
- 220 g de cebolletas en rodajas
- 1 cucharadita de sal
- 1 cucharadita de pimienta molida
- 1 cucharadita de pimentón
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 100 g de pasas sin semillas
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 1271 kJ / 304 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 32.8 g
- Tuk
- 17 g
- Vláknina
- 3.3 g
Alternativní recepty
Empanadas de sepia a la mallorquina
2 Std. 10 Min
Helado de leche merengada con gató mallorquín
1h
Pa amb oli mallorquín
4h 10min
Coca mallorquina de espinacas con sardinas
30 min
Berenjenas rellenas mallorquinas
2 Std. 10 Min
Masa para cocas
1h
Coca de trempó de verano
1h
Cocas de Valldemossa
1u. 50min
Empanadas mallorquinas
1h
Bizcocho o coca de cuarto
1h
Coca de cebolla caramelizada con higos y sobrasada
1h 15 min
Arroz brut mallorquín
1h