Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masa
- 90 g de manteca de cerdo
- 90 g de aceite de oliva virgen extra
- 140 g de agua
- 500 g de harina
- 1 cucharadita de sal
Relleno y montaje de los cocarrois
- 340 g de repollo cortado en trozos de aprox. 5 cm
- 340 g de ramilletes de coliflor
- 220 g de cebolletas en rodajas
- 1 cucharadita de sal
- 1 cucharadita de pimienta molida
- 1 cucharadita de pimentón
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 100 g de pasas sin semillas
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 1271 kJ / 304 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 32.8 g
- Tuk
- 17 g
- Vláknina
- 3.3 g
Alternativní recepty
Cocas de Valldemossa
1ωρ. 50 λεπτ.
Coca de trempó de verano
1h
Masa para cocas
1h
Coca de ensaimada con sobrasada
10h 30min
Pa amb oli mallorquín
4h 10min
Helado de leche merengada con gató mallorquín
1h
Empanadas de sepia a la mallorquina
2h 10 min
Bizcocho o coca de cuarto
1h
Coca mallorquina de espinacas con sardinas
30 Min
Frito mallorquín de verduras
1h
Empanadas mallorquinas
1h
Arroz brut mallorquín
1h