Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 270 g d'eau
- 1 sachet de levure boulangère sèche
- 500 g de farine de blé
- 1 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts, et un peu pour saupoudrer les disques de pâte
- 8 pincées d'origan déshydraté
- 8 c. à soupe d'huile d'olive extra vierge
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1376 kJ / 329 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 49 g
- Tuk
- 13 g
- Vláknina
- 2 g
Alternativní recepty
Focaccia aux oignons
2h 15min
Focaccia croustillante
1j 55 menit
Focaccia aux olives
2h
Focaccia au romarin
2h 20min
Focaccia à la crescenza
1h 45min
Focaccia aux olives
3h
Pains au beurre d'herbes
1h
Focaccia à l'oignon
3h 15 min
Focaccia au romarin et tomates séchées
1h 50 min
Focaccia au thym
3h
Focaccia au romarin et huile d'olive
3h 15 min
JUILLET Fougasse aux olives - Bruno Dinel
2h