Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 270 g d'eau
- 1 sachet de levure boulangère sèche
- 500 g de farine de blé
- 1 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts, et un peu pour saupoudrer les disques de pâte
- 8 pincées d'origan déshydraté
- 8 c. à soupe d'huile d'olive extra vierge
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1376 kJ / 329 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 49 g
- Tuk
- 13 g
- Vláknina
- 2 g
Alternativní recepty
Focaccia à la crescenza
1h 45min
Focaccia à l'oignon
3h 15min
Panzerotti à la romaine
1hod. 5min
Focaccia aux oignons
2 godz. 15 min
Focaccia au romarin
2 godz. 20 min
Focaccia au thym et huile d'olive
1 godz. 55 min
Focaccia croquante
3h
Focaccia au thym
3h
Fougasse au romarin
3h 25min
Focaccia aux olives
3h
Focaccia au romarin et huile d'olive
3h 15min
Focaccia au romarin et tomates séchées
1 godz. 50 min