Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Les nems
- 200 g de poivron, coupé en gros morceaux
- 200 g de fenouil, coupé en gros morceaux
- 200 g de courgettes, coupées en tronçons
- 35 g de beurre doux
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 c. à soupe de crème fraîche épaisse, 40% m.g. min.
- 1 c. à café de curcuma en poudre
- 4 feuilles de brick
- 16 pousses d'épinards frais
La sauce
- 10 g de vinaigre de riz
- 10 g de sauce de poisson (nuoc-mâm)
- 15 g de sucre en poudre
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 830 kJ / 199 kcal
- Protein
- 3.8 g
- Sacharidy
- 20.8 g
- Tuk
- 11.5 g
- Vláknina
- 3.5 g
Alternativní recepty
Rouleaux de printemps aux légumes et curry
40min
Burger au tofu
1h 30min
Rouleaux de riz aux légumes
1 Std. 35 Min
Tartelette courgette-brebis
50 min
Nouilles chinoises aux légumes variés
35min
Pain marocain
2 Std. 45 Min
Hamburger végétarien
4h 45min
Couscous d'orge aux légumes d'hiver
1 godz. 20 min
Chaussons aux légumes
40min
Pastilla veggie
1 godz. 15 min
Samoussa pomme de terre coriandre
45 Min
Nems aux crevettes et à la sauce aigre-douce
1 godz. 15 min