Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 70 g maydanoz yaprağı, taze, süslemek için ekstra maydanoz yaprağı
- 25 g riviera zeytinyağı
- 180 g soğan, ikiye bölünmüş
- 3 diş sarımsak
- 110 g sap kereviz, dilimlenmiş (2 cm)
- 460 g kereviz kökü, parçalara bölünmüş (3 cm)
- 1 tk taze kekik yaprağı (volitelně)
- 1100 g su
- 1 yk limon suyu (volitelně)
- 2 ¼ tk tuz, damak tadına göre
- 40 g tereyağı (volitelně)
- ⅛ tk toz karabiber
- 6 adet maydanoz yaprağı, taze
- Nutriční hodnoty
- na 1 porsiyon
- Kalorie
- 525.4 kJ / 125.7 kcal
- Protein
- 2.7 g
- Sacharidy
- 5.9 g
- Tuk
- 10.1 g
- Vláknina
- 4.8 g
Alternativní recepty
Ispanaklı Nohut Çorbası
40min
Peynirli Karnabahar Çorbası
40min
Bal Kabağı Çorbası
35 Min
Tavuk Topları ile Lahana Çorbası
2 Std. 30 Min
Köri ve Zencefilli Balkabağı Çorbası
50 Min
Zeytinyağlı Enginar
1 Std.
Pırasa ve Patates Çorbası
45min
Kabaklı Bezelye Çorbası
1 Std.
Makedon Usulü Mantar Çorbası
45min
Taneli Sebze Çorbası
50 Min
Soğan Çorbası
1 Std. 15 Min
Yeşil Elmalı Kereviz Çorbası
55 Min