Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di Parmigiano, a pezzi (3 cm)
- 50 g di cipolle, a metà
- 40 g di olio di oliva
- 40 g di burro
- 320 g di riso per risotto, (ad esempio Carnaroli)
- 60 g di vino bianco
- 720 g di acqua
- 2 cubetti di dado per brodo vegetale (per 0,5 l ciascuno cubetto)
- 500 g di asparagi verdi (tagliare le punte, rimuovere la parte legnosa e tagliare il resto a rondelle dello spessore di ½ cm)
- 100 g di prosciutto crudo, a fette
- 50 g di mandorle a bastoncini
- 1 pizzico di sale
- 150 g di foglie di spinaci fresche
- 90 g di latte acidulo
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3008 kJ / 718 kcal
- Protein
- 26 g
- Sacharidy
- 70 g
- Tuk
- 36 g
Alternativní recepty
Risotto zucca e pancetta
25 Min
Risotto alla zucca
35 Min
Asparagi con patate e salsa olandese allo yogurt
45 Min
Vin brûlé bianco
20 Min
Risotto ai broccoli con parmigiano reggiano alle nocciole
40 Min
Risotto allo zafferano di Mund
45 Min
Salmone con asparagi e grano
40 Min
Gnocchi di patate
1 Std. 15 Min
Risotto ai funghi porcini con brie
35 Min
Zuppa speziata di lenticchie alla marocchina
40 Min
Riso casimiro
45 Min
Zuppa di spinaci e lenticchie
50 Min