
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di Parmigiano a pezzi (3 cm)
- 50 g di cipolle a metà
- 40 g di olio di oliva
- 40 g di burro
- 320 g di riso per risotto (ad esempio Carnaroli)
- 60 g di vino bianco
- 720 g di acqua
- 2 cubetti di dado per brodo vegetale (per 0,5 l ciascuno cubetto)
- 500 g di asparagi verdi (tagliare le punte, rimuovere la parte legnosa e tagliare il resto a rondelle dello spessore di ½ cm)
- 100 g di prosciutto crudo a fette
- 50 g di mandorle a bastoncini
- 1 pizzico di sale
- 150 g di foglie di spinaci fresche
- 90 g di latte acidulo
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 718 kcal / 3008 kJ
- Protein
- 26 g
- Tuk
- 36 g
- Sacharidy
- 70 g
Alternativní recepty
Cake al limone sofficissimo
1h 30min
Pane di spelta (con pezzo scottato)
11h
Muffin di mela e limone al vapore
1h 5min
Focaccia alla farina di farro
Pas d’évaluation
Mezze sfere al cioccolato e vaniglia
Pas d’évaluation
Risotto ai frutti di mare
1h 15min
Zuppa di zucca
35min
Salmone con noodles di zucchine
25min
Minestra di carote e menta
35min
Ciambella al limone
2h
Risotto zucca e pancetta
25min
Purea di patate
45min