Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di Parmigiano, a pezzi (3 cm)
- 50 g di cipolle, a metà
- 40 g di olio di oliva
- 40 g di burro
- 320 g di riso per risotto, (ad esempio Carnaroli)
- 60 g di vino bianco
- 720 g di acqua
- 2 cubetti di dado per brodo vegetale (per 0,5 l ciascuno cubetto)
- 500 g di asparagi verdi (tagliare le punte, rimuovere la parte legnosa e tagliare il resto a rondelle dello spessore di ½ cm)
- 100 g di prosciutto crudo, a fette
- 50 g di mandorle a bastoncini
- 1 pizzico di sale
- 150 g di foglie di spinaci fresche
- 90 g di latte acidulo
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3008 kJ / 718 kcal
- Protein
- 26 g
- Sacharidy
- 70 g
- Tuk
- 36 g
Alternativní recepty
Risotto ai broccoli con parmigiano reggiano alle nocciole
40 min
Parmigiana di melanzane
2 godz.
Paella di fagioli
55 min
Chutney di zucca e albicocche
Žádné hodnocení
Condimento allo yogurt
5 Min
Merluzzo con burro agli agrumi
50 min
Zuppa alla zucca con zenzero, latte di cocco e ceci tostati (12 porzioni)
40 min
Zuppa di zucca e mela con petto di pollo
40 min
Pollo alla pechinese
Žádné hodnocení
Riso alle verdure
55 min
Curry thailandese veloce con pollo
40 min
Cotechino e lenticchie
1h