Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g di cipolle, halbiert
- 2 spicchi di aglio
- 30 g di burro
- 320 g di riso per risotto (z. B. Arborio oder Carnaroli)
- 400 g di pomodori, entkernt, in Würfeln (2 cm)
- 1 cucchiaino di pistilli di zafferano
- 1 cucchiaio di timo secco
- 2 cubetti di dado per brodo vegetale (per 0,5 l ciascuno cubetto)
- 700 g di acqua
- 50 g di pancetta a cubetti
- 50 g di prosciutto, in Tranchen, in Streifen
- 300 g di bocconcini di carne di vitello senza nervi
- ¼ di cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe macinato
- 100 g di vino bianco, secco
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2440 kJ / 583 kcal
- Protein
- 28 g
- Sacharidy
- 67 g
- Tuk
- 20 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zuppa di zucca
35min
Crema Thermomix®
45 min
Polenta ticinese
45 min
Sformato di pasta
50min
Parmigiana di melanzane
2h
Vellutata di zucca, riso con pesce e verdure, crumble di mele e pere (Svizzera)
1h 30min
Minestrone
45 min
Insalata di carote con cracker al sesamo
1h
Risotto alla parmigiana
30 min
Cotechino e lenticchie
1h
Tiramisù
5h 40min
Vellutata di zucca e pomodoro
25min