Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di mini brezel, salati
- 5 rametti di timo fresco, le foglioline di 3 rametti lavate e asciugate
- 800 g di acqua
- 25 g di funghi porcini secchi
- 2 cubetti di dado per brodo ai funghi (per 0,5l)
- 80 g di cipolle, tagliate a metà
- 1 spicchio di aglio
- 1 cucchiaio di burro, non salato
- 300 g di riso per risotto
- 100 g di vino bianco, secco
- 200 g di formaggio Brie
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2247 kJ / 538 kcal
- Protein
- 17 g
- Sacharidy
- 72 g
- Tuk
- 19 g
Alternativní recepty
Purea di patate
45min
Risotto alla milanese
30min
Meringa
10 min
Purè di patate
45min
Quiche di asparagi
1h
Stelle alla cannella
1 Std. 30 Min
Gnocchi di patate
1h 15min
Risi e bisi
35min
Risotto con spinaci ed asparagi
40min
Rigatoni al pesto di zucca e funghi porcini
40min
Risotto alla parmigiana
30min
Polenta ticinese
45min