
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di mini brezel, salati
- 5 rametti di timo fresco le foglioline di 3 rametti lavate e asciugate
- 800 g di acqua
- 25 g di funghi porcini secchi
- 2 cubetti di dado per brodo ai funghi (per 0,5l)
- 80 g di cipolle tagliate a metà
- 1 spicchio di aglio
- 1 cucchiaio di burro, non salato
- 300 g di riso per risotto
- 100 g di vino bianco, secco
- 200 g di formaggio Brie
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 538 kcal / 2247 kJ
- Protein
- 17 g
- Tuk
- 19 g
- Sacharidy
- 72 g
Alternativní recepty
Zuppa di pesce misto
40min
Risotto alla milanese
30min
Gnocchi di patate
1hod. 15min
Besciamella
15min
Besciamella
15min
Torta della nonna
4hod.
Risotto alla zucca
35min
Risotto ai pomodori con burrata
30min
Crema Thermomix®
45min
Ragù di carne alla bolognese
1hod. 30min
Risotto alla parmigiana
30min
Sugo alla bolognese
3hod. 15min