
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 70 g orzechów włoskich, łuskanych
- 90 g daktyli, suszonych, bez pestek
- 280 g cukru
- 40 g cukru trzcinowego
- 6 białek (180-190 g)
- 1 łyżeczka octu
- 150 g śmietany, min. 30% tłuszczu dobrej jakości, mocno schłodzonej, prosto z lodówki
- 150 g masy krówkowej
- 400 g sera mascarpone schłodzonego, podzielonego na kawałki
- 1 łyżka kakao naturalnego, niesłodzonego
- Nutriční hodnoty
- na 1 porcję
- Kalorie
- 366.2 kcal / 1532.1 kJ
- Protein
- 5.6 g
- Tuk
- 20.9 g
- Sacharidy
- 42.1 g
- Vláknina
- 1.1 g
- Nasycený tuk
- 10.3 g
- Sodík
- 165 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ciasto z trzech rodzajów czekolady
3hod.
Tort bezowy z orzechami i daktylami
4hod. 15min
Tort bezowy z owocami
5hod. 25min
Torta caprese - migdałowe ciasto czekoladowe
3hod.
Rolada piernikowa z kremem i marcepanem
4hod. 40min
Semifreddo z truskawkami i bezami
6hod. 40min
Pavlova z truskawkami
8hod. 45min
Tort brownie z solonym sosem karmelowym i bitą śmietaną
3hod. 50min
Rolada bezowa z serkiem mascarpone i owocami
3hod. 30min
Sernik gianduia
11hod.
Sernik kajmakowy na korzennym spodzie
8hod.
Sernik crème brûlée
10hod. 15min