Tort dacquoise

4.8 2.3K rating
Příprava 20min.
Celkový 8hod. 15min.
12 porcji

Suroviny

  • 70 g orzechów włoskich, łuskanych
  • 90 g daktyli, suszonych, bez pestek
  • 280 g cukru
  • 40 g cukru trzcinowego
  • 6 białek (180-190 g)
  • 1 łyżeczka octu
  • 150 g śmietany, min. 30% tłuszczu dobrej jakości, mocno schłodzonej, prosto z lodówki
  • 150 g masy krówkowej
  • 400 g sera mascarpone schłodzonego, podzielonego na kawałki
  • 1 łyżka kakao naturalnego, niesłodzonego

Obtížnost

obtížné


Nutriční hodnoty na 1 porcję

Sodík 165 mg
Protein 5.6 g
Kalorie 1532.1 kJ / 366.2 kcal
Tuk 20.9 g
Vláknina 1.1 g
Nasycený tuk 10.3 g
Sacharidy 42.1 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...