Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 70 g orzechów włoskich, łuskanych
- 90 g daktyli, suszonych, bez pestek
- 280 g cukru
- 40 g cukru trzcinowego
- 6 białek (180-190 g)
- 1 łyżeczka octu
- 150 g śmietany, min. 30% tłuszczu, dobrej jakości, mocno schłodzonej, prosto z lodówki
- 150 g masy krówkowej
- 400 g sera mascarpone, schłodzonego, podzielonego na kawałki
- 1 łyżka kakao naturalnego, niesłodzonego
- Nutriční hodnoty
- na 1 porcję
- Kalorie
- 1532.1 kJ / 366.2 kcal
- Protein
- 5.6 g
- Sacharidy
- 42.1 g
- Tuk
- 20.9 g
- Nasycený tuk
- 10.3 g
- Vláknina
- 1.1 g
- Sodík
- 165 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tort bezowy z orzechami i daktylami
4 Std. 15 Min
Semifreddo z truskawkami i bezami
6 Std. 40 Min
Maślankowa panna cotta z duszonymi śliwkami
3h 40min
Ciasto z trzech rodzajów czekolady
3h
Sernik gianduia
11h
Sernik crème brûlée
10 godz. 15 min
Pavlova z truskawkami
8h 45min
Brazylijskie banoffee
1h 25min
Sernik kajmakowy na korzennym spodzie
8h
Panna cotta
3h 15 min
Rolada bezowa z serkiem mascarpone i owocami
3h 30min
Ciasto Filadelfia z malinami (bez pieczenia)
5 godz. 50 min