Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g cukru
- 200 g herbatników digestive
- 130 g masła, pokrojonego na kawałki
- 625 g wody
- 1 opakowanie galaretki brzoskwiniowej, w proszku, słodzonej (75 g na 500 g wody)
- 1 opakowanie galaretki cytrynowej, w proszku, słodzonej (75 g na 500 g wody)
- 500 g twarogu, półtłustego, pokrojonego na kawałki
- 500 g moreli, bez pestek, pokrojonych w ósemki
- Nutriční hodnoty
- na 1 kawałek
- Kalorie
- 1308.8 kJ / 312.6 kcal
- Protein
- 11.1 g
- Sacharidy
- 38.4 g
- Tuk
- 12.8 g
- Nasycený tuk
- 7.3 g
- Vláknina
- 0.9 g
- Sodík
- 71.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sernik czekoladowy z gruszkami w winie
13h 50 min
Sernik na biszkoptowym spodzie
2 Std. 50 Min
Sernik jogurtowy z brzoskwiniami
15h
Klasyczny jabłecznik
1h 30 min
Sernik crème brûlée
10 godz. 15 min
Sernik truskawkowy na zimno
8 Std. 30 Min
Sernik z mascarpone na zimno (bez cukru)
4h 30min
Sernik z brzoskwiniami i kokosem
6 Std. 50 Min
Ciasto pleśniak
3 Std. 15 Min
Sernik wiedeński
9 godz. 45 min
Sernik królewski
4 Std. 35 Min
Sernik na zimno z galaretką i owocami
4h 30min