Krem maślany na bazie bezy szwajcarskiej

Krem maślany na bazie bezy szwajcarskiej

4.3 389 rating
Příprava 10min.
Celkový 20min.
800 g

Suroviny

  • 140 g białek
  • 230 g cukru
  • 1 szczypta soli
  • 450 g masła bardzo zimnego, pokrojonego na 2 cm kawałki
  • 1 łyżeczka ekstraktu z wanilii
  • barwnik spożywczy (volitelně) dowolnego koloru, kilka kropli

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 100 g

Sodík 54 mg
Protein 2.4 g
Kalorie 2197.4 kJ / 525.2 kcal
Tuk 45.7 g
Vláknina 0 g
Nasycený tuk 28.9 g
Sacharidy 29 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...