Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 140 g białek
- 230 g cukru
- 1 szczypta soli
- 450 g masła, bardzo zimnego, pokrojonego na 2 cm kawałki
- 1 łyżeczka ekstraktu z wanilii
- barwnik spożywczy, dowolnego koloru, kilka kropli
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 2197.4 kJ / 525.2 kcal
- Protein
- 2.4 g
- Sacharidy
- 29 g
- Tuk
- 45.7 g
- Nasycený tuk
- 28.9 g
- Vláknina
- 0 g
- Sodík
- 54 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Chrupka z białej czekolady do tortów
1 Std. 10 Min
Tort
3 godz. 10 min
Krem malinowy
30 Min
Żelka z owoców jagodowych do tortów
2h 25min
Masa maślana z mlekiem skondensowanym do dekoracji tortów
10 Min
Polewa czekoladowa do tortu (drip)
10 Min
Masa maślana z mlekiem w proszku do dekoracji tortów
10 Min
Różowy tort z kremem malinowym
48 Std.
Tsunami cake (tort czekoladowy ze spływającą polewą)
6 godz. 50 min
Żelka pomarańczowa do tortów
2h 25min
Tort walentynkowy
7h 20min
Tort czekoladowy z polewą lustrzaną (mirror glaze)
7 godz. 55 min