
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 140 g białek
- 230 g cukru
- 1 szczypta soli
- 450 g masła bardzo zimnego, pokrojonego na 2 cm kawałki
- 1 łyżeczka ekstraktu z wanilii
- barwnik spożywczy dowolnego koloru, kilka kropli (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 525.2 kcal / 2197.4 kJ
- Protein
- 2.4 g
- Tuk
- 45.7 g
- Sacharidy
- 29 g
- Vláknina
- 0 g
- Nasycený tuk
- 28.9 g
- Sodík
- 54 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Masa maślana z mlekiem skondensowanym do dekoracji tortów
10min
Polewa czekoladowa do tortu (drip)
10min
Różowy tort z kremem malinowym
48hod.
Chrupka z białej czekolady do tortów
1hod. 10min
Żelka pomarańczowa do tortów
2hod. 25min
Żelka z owoców jagodowych do tortów
2hod. 25min
Masa maślana z mlekiem w proszku do dekoracji tortów
10min
Krem malinowy
30min
Krem michałkowy biały
6hod. 20min
Tort
3hod. 10min
Tort czekoladowy z polewą lustrzaną (mirror glaze)
7hod. 55min
Żelka truskawkowa do tortów
3hod. 45min