Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Ciasto
- 50 g oliwy z oliwek, plus dodatkowa ilość do natłuszczenia miski i blachy
- 100 g mleka, ciepłego
- 20 g drożdży świeżych, pokruszonych
- 10 g cukru
- 200 g wody, ciepłej
- 600 g mąki pszennej chlebowej
- 1 łyżeczka soli
Wierzch
- mąka pszenna chlebowa, do oprószenia blatu
- 1 cebula (ok. 100 g), pokrojona w ok. 2 mm krążki
- 45 g oliwy z oliwek
- 50 g wody
- 1 - 2 łyżeczki soli gruboziarnistej
- Nutriční hodnoty
- na 1 kawałek
- Kalorie
- 1071.5 kJ / 256 kcal
- Protein
- 6.4 g
- Sacharidy
- 40.3 g
- Tuk
- 8.7 g
Alternativní recepty
Focaccia z kurkami i rozmarynem, pasta serowo-śmietanowa
2h 20min
Mini focaccie
2 godz. 5 min
Focaccia z figami i rozmarynem
2 godz.
Focaccia z jabłkiem i cebulą
1 Std. 55 Min
Focaccia z pastą serową z oliwkami
2 Std. 10 Min
Mini foccacie z oregano
3h 40 min
Focaccia z pomidorkami koktajlowymi i anchois
1h 45min
Focaccia z cebulą, oliwkami i rozmarynem
2 godz. 35 min
Focaccia z pomidorkami i oliwkami
2 godz.
Chrupiąca focaccia
2 Std. 10 Min
Focaccia z pomidorkami koktajlowymi
1h 40min
Focaccia
2hod. 50min