Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Ciasto
- oliwa z oliwek, do natłuszczenia
- 200 g semoliny z pszenicy durum
- 350 g wody
- 15 g drożdży świeżych, pokruszonych
- 1 łyżeczka cukru
- 2 łyżeczki soli
- 400 g mąki pszennej chlebowej
Wierzch
- oliwa z oliwek, do skropienia
- 2 - 3 pomidory śliwkowe, pokrojone wzdłuż w ok. 3 mm plastry
- 1 - 2 ząbki czosnku, pokrojone wzdłuż w 1 mm plastry
-
1
łyżka oregano, suszonego
nebo 1 łyżka oregano, świeżego, tylko liście - 1 łyżeczka soli gruboziarnistej
- Nutriční hodnoty
- na 1 kawałek
- Kalorie
- 931 kJ / 222.5 kcal
- Protein
- 6.2 g
- Sacharidy
- 39.4 g
- Tuk
- 5.6 g
- Vláknina
- 2.3 g
Alternativní recepty
Focaccia z kurkami i rozmarynem, pasta serowo-śmietanowa
2 Std. 20 Min
Mini focaccie
2 Std. 5 Min
Focaccia z figami i rozmarynem
2h
Focaccia z jabłkiem i cebulą
1 Std. 55 Min
Focaccia z pastą serową z oliwkami
2h 10min
Mini foccacie z oregano
3 godz. 40 min
Focaccia z pomidorkami koktajlowymi i anchois
1h 45min
Focaccia z cebulą, oliwkami i rozmarynem
2h 35min
Focaccia z pomidorkami i oliwkami
2h
Focaccia z pomidorkami koktajlowymi
1h 40min
Focaccia z cebulą
2 Std. 20 Min
Focaccia
2 Std. 50 Min