Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pâte
- 220 g d'eau à température ambiante
- 1 c. à café de sucre
- 20 g de levure fraîche émiettée
- 400 g de farine, et un peu pour le plan de travail
- 30 g d'huile d'olive extra vierge
- 1 c. à café de sel
Garniture
- 1 c. à soupe d'huile d'olive extra vierge
- 200 g de mozzarella en morceaux
- 250 g de tomates pelées en dés, en boîte
- 2 - 3 pincées de sel (volitelně)
- 10 - 15 feuilles de basilic frais, déchirées
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2544 kJ / 607 kcal
- Protein
- 20 g
- Sacharidy
- 78 g
- Tuk
- 24 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Soupe au potiron
35 min
Tagliatelle fraîches aux cèpes
1h
Gnocchi de pommes de terre
1h 15 min
Œufs colorés en orange
55 min
Cake imbibé au citron
1h 30min
Tarte aux épinards
55 min
Ragoût d'agneau
50 min
Liqueur à l'abricot
Žádné hodnocení
Tartelettes aux fraises
1h 15 min
Focaccia croustillante
2 Std. 10 Min
Menu complet: lentilles, filet de porc et salade
2 godz. 40 min
Riz jaune au poulet
40 min