Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pâte
- 220 g d'eau à température ambiante
- 1 c. à café de sucre
- 20 g de levure fraîche émiettée
- 400 g de farine, et un peu pour le plan de travail
- 30 g d'huile d'olive extra vierge
- 1 c. à café de sel
Garniture
- 1 c. à soupe d'huile d'olive extra vierge
- 200 g de mozzarella en morceaux
- 250 g de tomates pelées en dés, en boîte
- 2 - 3 pincées de sel (volitelně)
- 10 - 15 feuilles de basilic frais, déchirées
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2544 kJ / 607 kcal
- Protein
- 20 g
- Sacharidy
- 78 g
- Tuk
- 24 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Soupe de potimarron-pomme-poitrine de poulet
40min
Pizza au saumon fumé
1u.
Pizza aux poivrons
1 Std. 55 Min
Lasagnes classiques
2h
Forêt noire
2 godz. 30 min
Mousse au thon
10 Min
Moules à la sauce tomate épicée
45min
Pâte de base pour pain
24 godz. 30 min
Focaccia aux oignons
2h 20min
Nouilles chinoises aux légumes (plat végétarien)
40min
Menu complet: lentilles, filet de porc et salade
2 godz. 40 min
Sauce bolognaise
3 godz. 15 min