Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1500 g d'eau
- 1 c. à soupe de sel de mer en gros grains
-
1
c. à soupe d'huile
nebo 25 g de beurre - 400 g de semoule de maïs, type bramata
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1607 kJ / 384 kcal
- Protein
- 8.7 g
- Sacharidy
- 80.8 g
- Tuk
- 5.2 g
- Vláknina
- 3.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto alla milanese
30 min
Risotto
30 min
Pesto de basilic
10min
Polenta tessinoise
45 min
Rösti bernois
40 min
Polenta et ragoût de champignons
45 min
Focaccia au romarin
2h 30min
Risotto au safran de Mund
45 min
Papet vaudois
55 min
Ramequins au fromage
50 min
Risotto aux bolets et au brie
35 min
Tresse bernoise
1 godz. 45 min