Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1500 g d'eau
- 1 c. à soupe de sel de mer en gros grains
-
1
c. à soupe d'huile
nebo 25 g de beurre - 400 g de semoule de maïs, type bramata
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1607 kJ / 384 kcal
- Protein
- 8.7 g
- Sacharidy
- 80.8 g
- Tuk
- 5.2 g
- Vláknina
- 3.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto à la courge
35min
Polenta tessinoise
45min
Focaccia au romarin
2 godz. 30 min
Panure
5min
Risotto
30 min
Milanais
3h
Polenta et sa sauce crémeuse aux champignons
50min
Polenta et ragoût de champignons
45min
Rösti bernois
40min
Pesto de basilic
10 Min
Risotto aux bolets et au brie
35min
Papet vaudois
55min