Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1500 g d'eau
- 1 c. à soupe de sel de mer en gros grains
-
1
c. à soupe d'huile
nebo 25 g de beurre - 400 g de semoule de maïs, type bramata
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1607 kJ / 384 kcal
- Protein
- 8.7 g
- Sacharidy
- 80.8 g
- Tuk
- 5.2 g
- Vláknina
- 3.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Papet vaudois
55min
Risotto aux bolets et au brie
35min
Risotto
30min
Risotto alla milanese
30min
Rösti bernois
40min
Bonhomme en pâte
2h 10min
Menu : Risotto aux épinards et salade pommes-carottes
40min
Polenta tessinoise
45 min
Risotto aux épinards et asperges
40min
Pesto de basilic
10min
Cuchaule
2h 30min
Tresse bernoise
1u. 45min