Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 blancs d'œufs
- 235 g de sucre en poudre
- 1 c. à soupe de fécule de maïs (Maïzena)
- 1 c. à soupe de jus de citron
- 250 g de crème liquide 30-40% m.g., très froide
- 1 c. à soupe bombée de mascarpone
- 30 g de noix de coco râpée
- ½ mangue, coupée en cubes
- 2 fruits de la Passion, la pulpe seulement
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2384 kJ / 571 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 71 g
- Tuk
- 28 g
Alternativní recepty
Fondue de livarot aux pois chiches et cacao amer
20min
Fontainebleau et coulis de fraises
5h 10min
Financiers aux asperges vertes et oranges
1h
Minipavlovas
3h 45min
Tarte fraise, chantilly et pistache
40min
Cheesecake et coulis de fraises
1h 5min
Pavlova en verrine
14h 30min
Grande pavlova fruits rouges et amandes
15u.
Pavlova à l'ananas
3 Std. 30 Min
Chantilly au chocolat
2h 10min
Choux chantilly et fruits rouges
2h
Pavlova aux fruits rouges
4h