Glace chocolat-cannelle

Glace chocolat-cannelle

4.6 28 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 12hod.
705 g

Suroviny

La veille
  • 1 feuille de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
  • 500 g de lait
  • 3 jaunes d'œufs
  • 1 c. à café de cannelle en poudre
  • 50 g de sirop d'agave
  • 140 g de chocolat noir 70% de cacao détaillé en morceaux

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 705 g

Protein 35 g
Kalorie 5827 kJ / 1394 kcal
Tuk 74 g
Vláknina 8 g
Sacharidy 147 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...