Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La veille
- 1 feuille de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 500 g de lait
- 3 jaunes d'œufs
- 1 c. à café de cannelle en poudre
- 50 g de sirop d'agave
- 140 g de chocolat noir 70% de cacao, détaillé en morceaux
- Nutriční hodnoty
- na 705 g
- Kalorie
- 5827 kJ / 1394 kcal
- Protein
- 35 g
- Sacharidy
- 147 g
- Tuk
- 74 g
- Vláknina
- 8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sorbet citron vert
12h
Glace au chocolat
12h
Glace 'fior di latte'
4h 15min
Glace stracciatella
12h
Glace aux cacahuètes (ou aux noisettes)
3h 15min
Glace au café
12h
Glace caramel au beurre salé
12h
Sorbet chocolat
12h
Glace vanille aux noix de pécan caramélisées
36h
Glace au coco
4 Std.
Glace à la pistache
12h
Glace menthe-chocolat
12h