Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La veille
- 1 feuille de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 500 g de lait
- 3 jaunes d'œufs
- 1 c. à café de cannelle en poudre
- 50 g de sirop d'agave
- 140 g de chocolat noir 70% de cacao, détaillé en morceaux
- Nutriční hodnoty
- na 705 g
- Kalorie
- 5827 kJ / 1394 kcal
- Protein
- 35 g
- Sacharidy
- 147 g
- Tuk
- 74 g
- Vláknina
- 8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sorbet à la fraise
12h
Sorbet chocolat
12h
Sorbet framboise-girofle
12h
Glace vanille aux noix de pécan caramélisées
36 Std.
Glace à la fraise façon italienne
40min
Sorbet mojito
12h
Glace caramel au beurre salé
12h
Glace rhum raisins
12h
Glace à l'italienne à la pêche
10 Min
Glace au chocolat
12h
Glace à la pistache
12h
Sorbet citron vert
12h