Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- le zeste d'un citron jaune non traité
- 50 g de sucre en poudre
- 200 g de crème liquide 35% m.g., très froide
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 1349.4 kJ / 324.3 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 22 g
- Tuk
- 25.5 g
- Nasycený tuk
- 18 g
- Vláknina
- 0.8 g
- Sodík
- 32.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crêpe Belle-Hélène
40 Min
Crêpe à la compote d'ananas au rhum
45 Min
Crème fouettée au basilic
2h 10 min
Crème fouettée aux mûres
15 Min
Crêpes garnies aux fruits rouges et à la menthe
1 godz. 55 min
Chantilly au chocolat
2h 10 min
Tarte fraise, chantilly et pistache
40 Min
Œufs à la neige au coulis de poires
3h 55min
Chantilly au clou de girofle
20 Min
Soupe de framboises, crème Chantilly au citron
2 Std. 20 Min
Sorbet de fruits rouges
10 Min
Mousse chocolat-tonka
4 Std. 20 Min