Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- le zeste d'un citron jaune non traité
- 50 g de sucre en poudre
- 200 g de crème liquide 35% m.g., très froide
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 1349.4 kJ / 324.3 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 22 g
- Tuk
- 25.5 g
- Nasycený tuk
- 18 g
- Vláknina
- 0.8 g
- Sodík
- 32.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crème fouettée au basilic
2 Std. 10 Min
Crème fouettée
10min
Crème au chèvre, coulis de fraise, fraises fraîches et meringues
4hod.
Chantilly au chèvre sucrée
10min
Tarte aux fraises et à la chantilly
1h
Choux chantilly au clou de girofle
1h 25min
Chantilly au clou de girofle
20min
Crème fouettée aux mûres
15min
Glace vanille aux myrtilles
12h 30min
Crème fouettée citron vert-noisette
5min
Soupe de framboises, crème Chantilly au citron
2 Std. 20 Min
Chantilly au chocolat
2 Std. 10 Min