Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 rote Paprika, in Stücken (3 cm)
- 1 gelbe Paprika, in Stücken (3 cm)
- 300 g Pilze, gemischt (z.B. Champignons und Shiitake), halbiert
- ¾ TL Salz und etwas mehr zum Abschmecken
- 8 Eier (Kl. M)
- ¼ TL Paprika edelsüß
- 150 g Crème fraîche
- 2 Zwiebeln, geviertelt
- 1 Knoblauchzehe, halbiert
- 10 g Pilze, getrocknet
- 350 g Wasser
-
1
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo ½ Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 1 Scheibe Toastbrot, entrindet
- ½ TL Majoran, getrocknet
- 1 Kresse-Beet, abgeschnitten
- Pfeffer zum Abschmecken
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1498 kJ / 358 kcal
- Protein
- 20 g
- Sacharidy
- 15 g
- Tuk
- 22 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kohlrabi-Zuckerschoten-Salat
3h 45 min
Gefüllte Paprika mit Spinat und Ei
40 min
Pilzragout mit pochiertem Porree und schwedischen Kartoffeln
1h 15min
Frikadellen mit Rahmgemüse
40 min
Wurzel-Tortilla
1h
Mariniertes Hähnchen auf Paprikakraut
45 Min
Spargel-Omelette
50 Min
Pute auf Ananas-Kraut
45 Min
Paprika-Omelette mit Mais-Tomaten-Salsa
40 min
Möhren-Kräuter-Omelette
50 Min
Brokkoli-Omelettes
35 min
Blumenkohl im Quark-Mandel-Bett
1h 20 min