Kompatibilní verze
Fisch mit Porree-Käse-Haube, Reis, Fenchel und Zitronensauce
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Fisch mit Porree-Käse-Haube
- 400 g Pangasiusfilets (4 Stücke à 100 g)
- 1 - 2 Zitronen, unbehandelt, Saft ausgepresst
- 6 Prisen Salz
- 6 Prisen Pfeffer
- 100 g Porree, in Ringen (3 mm)
- 2 Fleischtomaten, in Scheiben (3 mm)
- 8 Scheiben Schmelzkäse, z.B. Scheibletten
- 1200 g Wasser
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 200 g Reis
- 650 g Fenchelknollen, in Würfeln (1-2 cm)
Zitronensauce und Fertigstellung
- 100 g Frischkäse
- 100 g Milch
- 10 g Mehl
- ¼ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2411 kJ / 576 kcal
- Protein
- 34 g
- Sacharidy
- 53 g
- Tuk
- 23.3 g
- Vláknina
- 6.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pangasiusfilet mit Meerrettich-Senf-Kruste
1 Std. 5 Min
Fischfilet mit Brokkoli, Reis und Dillsauce
45 Min
Lachs mit Champignon-Sahne-Sauce und Kartoffeln
50 Min
Kabeljau in Senfsauce
40min
Kabeljau mit Sahnekartoffeln und Blattspinat
45 Min
Fischfilet-Kräuter-Päckchen
35min
Lachsfilets in Sherrysauce
35min
Hähnchen mit Gemüsesauce
50 Min
Fisch mit Fenchelgemüse an Orangensauce
45 Min
Putenbrust mit Rucolapesto
1h
Wirsing-Lachs-Rouladen mit Reis und Meerrettichsauce
1h
Seelachs mit Kartoffeln, Kaiserschoten und Orangen-Frischkäse-Sauce
1h