Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g salsa
- 150 g pão torrado partido em pedaços
- 250 g cebola
- 2 dentes de alho
- 100 g manteiga
- 3 postas de bacalhau demolhado (600 g aprox.)
- 200 g natas
- 100 g farinha, mais q.b. p/ panar
- Pimenta q.b.
- Sal q.b.
- Azeite q.b. p/ untar
- 40 g azeitonas pretas s/ caroço
- 2 ovos batidos p/ panar
- Óleo q.b. p/ fritar
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidade
- Kalorie
- 0 kJ / 252 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 4 g
- Tuk
- 24 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Empada Galega
35min
Bacalhau gratinado com couve
1 Std. 35 Min
Rissóis de requeijão e noz
35min
Hambúrguer de borrego e feta
30 min
Pastéis de bacalhau
45 Min
Rissóis de camarão
1 Std. 30 Min
Empada de galinha
2 Std.
Croquetes de camarão
2 godz. 30 min
Pastéis de massa tenra
3h
Brioches divertidos
1 Std.
Pastéis de massa tenra de alheira
35min
Croquetes
3h