Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g água
- 250 g leite
-
25
g fermento de padeiro fresco
nebo 2 c. chá de fermento de padeiro seco (8 g) - 350 g farinha integral
- 50 g farinha de centeio
- 50 g flocos de aveia
- 25 g gérmen de trigo
- 1 c. chá de sal
- Sementes de girassol q.b. p/ polvilhar
- Sementes de linhaça q.b. p/ polvilhar
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 968.1 kJ / 231.4 kcal
- Protein
- 8.7 g
- Sacharidy
- 43.9 g
- Tuk
- 2.4 g
- Nasycený tuk
- 0.8 g
- Vláknina
- 3.6 g
- Sodík
- 290.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pão de centeio e aveia
1h 30min
Pão de centeio e noz
1h 25min
Pão com gérmen de trigo e passas
55min
Pão de iogurte
50min
Pão da terra
1h 35 min
Cacetinhos de centeio
1h 30min
Pão de alfarroba com alperces e amêndoa
3h 15 min
Pãezinhos integrais com noz e muesli
40min
Pão de alfarroba
1h 35 min
Pão de espelta e trigo sarraceno
1j 55 menit
Pãezinhos de cereais
2h
Pão de forma integral
2h