Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Bavaroise de vainilla
- 250 g de chocolate blanco en trozos
- 200 g de nata (35% de grasa)
- 200 g de leche
- 2 cucharaditas de vainilla líquida
- 1 sobre de gelatina neutra en polvo (8 g)
Bavaroise de fresa
- 300 g de fresas en cuartos
- 2 cucharadas de zumo de limón
- 200 g de nata (35% de grasa)
- 80 g de azúcar
- 1 sobre de gelatina neutra en polvo (8 g)
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2481 kJ / 593 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 47.8 g
- Tuk
- 41.6 g
- Vláknina
- 0.8 g
Alternativní recepty
Mousse de dulce de leche y café
20min
Vasitos de cheesecake con dulce de leche
2h 15min
Panna cotta de cerezas
3 godz. 15 min
Mousse de chocolate y caramelo salado
1h 45min
Vasitos de "meloffee" pie
30 min
Cheesecake ligero con frutos rojos
6h 15 min
Cheesecakes al vapor
4 godz.
Crème brûlée
4h 30min
Tarta de crema pastelera y fresas
2h 15min
Panna cotta de caramelos para dos
3h 40 min
Postre de limón
5 min
Flan de nata y vainilla
5h 50min