Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Bavaroise de vainilla
- 250 g de chocolate blanco en trozos
- 200 g de nata (35% de grasa)
- 200 g de leche
- 2 cucharaditas de vainilla líquida
- 1 sobre de gelatina neutra en polvo (8 g)
Bavaroise de fresa
- 300 g de fresas en cuartos
- 2 cucharadas de zumo de limón
- 200 g de nata (35% de grasa)
- 80 g de azúcar
- 1 sobre de gelatina neutra en polvo (8 g)
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2481 kJ / 593 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 47.8 g
- Tuk
- 41.6 g
- Vláknina
- 0.8 g
Alternativní recepty
Vasitos pie de manzana
40 Min
Postre de queso con coulis de arándanos
1h 30min
Tiramisú de frutos del bosque
1h 50min
Panna cotta de dulce de leche con plátano y granola
4 Std. 15 Min
Bavaroise de sandía
5 Std.
Postre de yogur, lima y coco
10 Min
Postre de fresas con yogur
4 Std. 10 Min
Postre de queso fresco y cerezas
1h 45min
Semifrío de plátano con salsa de toffee
2 Std.
Mousse de chocolate blanco y fresa
2h 10min
Cheesecakes al vapor
4 Std.
Postre rápido de mango con fresas
10 Min