Kompatibilní verze
Pasteles de merengue y chocolate con corazón de caramelo
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Base de galletas
- 200 g de almendra cruda sin piel
- 1 huevo
- 40 g de maicena
- 30 g de margarina
- 60 g de azúcar
- ½ cucharadita de levadura química en polvo
- 2 pellizcos de sal
Salsa de caramelo
- 250 g de azúcar
- 180 g de leche de coco
- 1030 g de agua
- 1 cucharadita de zumo de limón
- 50 g de margarina fría, en un solo trozo
- 1 cucharada de vinagre
Merengue de aquafaba y horneado de galletas
- 170 g de azúcar
- 50 g de agua
- 5 g azúcar vainillado
- 150 g de aquafaba (líquido de garbanzos cocidos) aprox. 1 bote escurrido
- 2 - 3 gotas de zumo de limón
Salsa de chocolate.
- 200 g de chocolate negro (70% de cacao)
- 60 g de aceite de coco
- 40 g de leche de coco
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 2369.7 kJ / 566.4 kcal
- Protein
- 7.5 g
- Sacharidy
- 65.9 g
- Tuk
- 32.4 g
- Nasycený tuk
- 15.3 g
- Vláknina
- 4 g
- Sodík
- 100.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tartaletas de mantequilla con crema de queso
1h
Cheesecake brûlée
1h
Salsa bechamel vegana
10 Min
Queso vegano
14h 10min
Galletas linzer
1h 45min
Tarta de naranja y coco vegana
3h 30min
Caramelos de café y coco
1h 10min
Tarta con crema de vainilla y salsa de caramelo
3h
Arroz con leche
40min
Bollo portugués (Fogaça)
3h
Bombones de chocolate vieneses
50min
Vasitos de lemon pie
30 Min