Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 690 g de harina de repostería (y algo más para espolvorear)
- 15 g de levadura prensada fresca
- 65 g de azúcar
- 2 pellizcos de sal
- 375 g de leche a temperatura ambiente
- 65 g de mantequilla (y algo más para engrasar y pincelar)
- 2 huevos
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 654 kJ / 156 kcal
- Protein
- 4.3 g
- Sacharidy
- 25.7 g
- Tuk
- 3.9 g
- Nasycený tuk
- 2.2 g
- Vláknina
- 0.9 g
- Sodík
- 27.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Panecillos tiernos para desayuno
2h 20min
Medias noches al vapor
2h
Brioche rápido
1 Std. 50 Min
Pan picnic de tres sabores
1h 30min
Pan blanco
3h 10min
Menú: Pan vienés. Ratatouille. Petits fours para dos
1 Std. 15 Min
Trenza de leche
2h 30min
Fugazzeta rellena
1h
Galletas de parmesano
40 min
Brioche relleno de jamón y queso
45 min
Medias noches
1 Std. 20 Min
Panecillos de leche
4 godz. 30 min