Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- gezouten boter, om in te vetten
- 2 eiwitten, van gemiddelde eieren
- 1 snuifje wijnsteenpoeder
- 1 tl suiker
- 150 g suiker
- 1 citroen, enkel dunne schil
- 20 g gezouten boter, zacht
- 2 eierdooiers, van gemiddelde eieren
- 35 g zelfrijzende bloem
- 200 g volle melk, op kamertemperatuur
- 2 citroenen, enkel het sap
- kokend water
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 133.2 kJ / 31.8 kcal
- Protein
- 0.7 g
- Sacharidy
- 5.7 g
- Tuk
- 0.8 g
- Vláknina
- 0.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto met Parmezaanse kaas
30 Min
Heksenvingerkoekjes
2h
Caipirinha van mango
5 Min
Gekarameliseerde uiensaus
2 Std. 5 Min
Loempia’s
55 Min
Bessenlikeur
30 Min
Galantine van kip met dille-yoghurtsaus
3h 25min
Suikerpasta
Žádné hodnocení
Napolitaanse cake
Žádné hodnocení
Appel strudel
1 Std. 45 Min
Aardbeienpudding
2 Std. 10 Min
Focaccia met uien
1 Std. 30 Min