Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Beslag
- gezouten boter, zacht, om in te vetten
- 250 g suiker
- 250 g gezouten boter, zacht
- 250 g zelfrijzende bloem
- 4 eieren, medium (53-63 g)
- 1 snuifje zeezout
Fruitstoofpot en afwerking
- 4 perziken, gehalveerd, steen verwijderd
- 4 pruimen, gehalveerd, steen verwijderd
- 60 g suiker
- 20 g appelsap, alle soorten
- 200 g slagroom (ong. 48% vet)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 5990 kJ / 1336 kcal
- Protein
- 16 g
- Sacharidy
- 158 g
- Tuk
- 75 g
- Vláknina
- 6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gebakken kaastaart
3j 10 menit
Zomerse trifle van ricotta en bessen
30min
Gestoomde appel-rood fruit clafoutis
Žádné hodnocení
Rabarber, sinaasappel en amandel cake
1 Std. 30 Min
Driegangen maaltijd voor twee
1 Std. 15 Min
Inktvis, chorizo en witte bonenstoofpot
5 godz. 30 min
Vijgenmosterd
25 Min
Asperge ovenschotel
1 Std. 30 Min
Rogge flatbreads
Žádné hodnocení
Amaretti van abrikoos
40min
Champignontaart
Žádné hodnocení
Kerst stol
2j 20 menit