Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Beslag
- gezouten boter, zacht, om in te vetten
- 250 g suiker
- 250 g gezouten boter, zacht
- 250 g zelfrijzende bloem
- 4 eieren, medium (53-63 g)
- 1 snuifje zeezout
Fruitstoofpot en afwerking
- 4 perziken, gehalveerd, steen verwijderd
- 4 pruimen, gehalveerd, steen verwijderd
- 60 g suiker
- 20 g appelsap, alle soorten
- 200 g slagroom (ong. 48% vet)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 5990 kJ / 1336 kcal
- Protein
- 16 g
- Sacharidy
- 158 g
- Tuk
- 75 g
- Vláknina
- 6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pasta met ansjovis en broodkruimels
45 Min
Pizza met pistache pesto, stracciatella kaas en mortadella
Brak ocen
Chocolade en banaan charlotte
Brak ocen
Kruidenboter flatbreads
35 Min
Brood van gierstmeel
2 Std. 35 Min
Millefeuille van aubergine met yoghurt-mosterdsaus
40 Min
Wraps met jalapeño, kip en sla
30 Min
Gestoomde citroencake
2 godz. 20 min
Brood en tomatensoep, opgerolde spinazieomelet en gestoomde ratatouillegroenten
1 Std. 5 Min
Roomsoep van veldsla, broccoli met olijvensaus
45 Min
Basisbouillon
Brak ocen
Fideuá van groenten
40 Min