
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Beslag
- gezouten boter zacht, om in te vetten
- 250 g suiker
- 250 g gezouten boter zacht
- 250 g zelfrijzende bloem
- 4 eieren, medium (53-63 g)
- 1 snuifje zeezout
Fruitstoofpot en afwerking
- 4 perziken gehalveerd, steen verwijderd
- 4 pruimen gehalveerd, steen verwijderd
- 60 g suiker
- 20 g appelsap, alle soorten
- 200 g slagroom (ong. 48% vet)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 1336 kcal / 5990 kJ
- Protein
- 16 g
- Tuk
- 75 g
- Sacharidy
- 158 g
- Vláknina
- 6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Baklava kaastaart
Žádné hodnocení
Hartige cheesecake met kruiden en pistachenoten
Žádné hodnocení
Pizza Margherita
2hod. 10min
Kokosnoot en chocoladesorbet
Žádné hodnocení
Amaretti van abrikoos
40min
Glutenvrije bloem
Žádné hodnocení
Rijstcake met zoete azukiboonpasta
Žádné hodnocení
Gestoomde citroencake
2hod. 20min
Gestoomde kleefrijst met varkensvlees (Torenvormige rijstpuddinkjes)
Žádné hodnocení
Cannelloni met artisjokvulling en tomatensaus
1hod. 35min
Sinaasappelcake
1hod.
Koffielikeur
40min