Zařízení & příslušenství
Perziken en pruimen 'Cobbler'
Příprava 25min.
Celkový 1hod.
4 porties
Suroviny
Beslag
-
gezouten boter zacht, om in te vetten
-
suiker250 g
-
gezouten boter zacht250 g
-
zelfrijzende bloem250 g
-
eieren, medium (53-63 g)4
-
zeezout1 snuifje
Fruitstoofpot en afwerking
-
perziken gehalveerd, steen verwijderd4
-
pruimen gehalveerd, steen verwijderd4
-
suiker60 g
-
appelsap, alle soorten20 g
-
slagroom (ong. 48% vet)200 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portie
Protein
16 g
Kalorie
5990 kJ /
1336 kcal
Tuk
75 g
Vláknina
6 g
Sacharidy
158 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Samen thuis genieten
11 recepty/-ů
Benelux
Benelux
Mohlo by se vám také líbit...
Hartige cheesecake met kruiden en pistachenoten
Žádné hodnocení
Paddenstoelentaart
1hod. 30min.
Worstmummies
Žádné hodnocení
Chocoladetaart en gezouten karamel
3hod. 15min.
Vier kazen flatbread om te delen
40min.
Vegetarische Kaasmuffins met Hazelnoot
45min.
Quiche met kip en peer
2hod. 40min.
Glutenvrije bloem
Žádné hodnocení
Quinoakoekjes
1hod.
Peperkoekkoekjes
2hod. 20min.
Knapperige koekjes
1hod. 30min.
Dille en feta flatbread
1hod. 20min.