Kompatibilní verze
Glace indienne saveur pistache, rose et cardamome (Kulfi)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La veille
- 100 g de pistaches, décortiquées et non salées
- 50 g d'amandes décortiquées
- 395 g de lait concentré sucré
- 200 g de lait concentré non sucré
- 200 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 50 g de pâte de pistache
- 1 c. à café de cardamome en poudre
- 250 g de mascarpone
- 2 c. à soupe d'eau de rose
Le jour même
- 30 g de miel d'acacia liquide
- 30 g d'éclats de pistaches
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1756.8 kJ / 422 kcal
- Protein
- 11.3 g
- Sacharidy
- 29.2 g
- Tuk
- 27.2 g
- Vláknina
- 5.3 g
Alternativní recepty
Glace au gingembre
12h
Lassi au safran
10min
Lassi épicé
1h 10 min
Lassi à la mangue
5min
M'hancha (Escargot aux amandes)
1h 25 min
Glace au fenouil
12h
Lassi à la pêche
15min
Thé au lait à l'indienne
20min
Glace pistache et safran
3h 20 min
Le muhallebi (pudding turc)
45 min
Verrine aux perles du Japon et coulis de mangue
2h 30 min
Perles du Japon au lait de coco et à la mangue
35 min