Kompatibilní verze
Feuilles de vigne farcies aux riz et fruits secs
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 citrons jaunes
- 1800 g d'eau
- 2 c. à soupe de sucre en poudre
- 2 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 70 g d'huile d'olive
- 12 feuilles de vigne, fraîchement cueillies et soigneusement lavées
- 1 bouquet de persil frais
- 20 g de pignons de pin
- 25 g de noisettes émondées
- 25 g d'amandes émondées
- 80 g d'oignon, coupé en deux
- 100 g de riz rond blanc, spécial dessert
- 1 cube de bouillon de légumes
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de fleur de sel
- 1 pincée de cannelle en poudre
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1526 kJ / 365 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 22.8 g
- Tuk
- 28.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Fatayers aux épinards
2 godz. 5 min
Soupe de poisson
20min
Panisses marseillaises
3h
Rekakats libanais
45min
Mille-feuille de filo aux agrumes
2h
Sabayon anisé
15min
Houmous
3h 30min
Manaïches au zaatar
2h
Pain libanais épicé
3h 30min
Caviar d'aubergine (Moutabel)
55min
Sauce rouille
10 Min
Baklavas libanais
1h 5min