Kompatibilní verze
Feuilles de vigne farcies aux riz et fruits secs
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 citrons jaunes
- 1800 g d'eau
- 2 c. à soupe de sucre en poudre
- 2 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 70 g d'huile d'olive
- 12 feuilles de vigne, fraîchement cueillies et soigneusement lavées
- 1 bouquet de persil frais
- 20 g de pignons de pin
- 25 g de noisettes émondées
- 25 g d'amandes émondées
- 80 g d'oignon, coupé en deux
- 100 g de riz rond blanc, spécial dessert
- 1 cube de bouillon de légumes
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de fleur de sel
- 1 pincée de cannelle en poudre
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1526 kJ / 365 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 22.8 g
- Tuk
- 28.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Harira (soupe marocaine au poulet)
55 min
Baklava doré
25 godz. 25 min
La socca
40 Min
Granité citron vert et thym
3h 10 min
Pain marocain
3h 40min
Cornes de gazelle à la rose
45 min
Salade de wakamé aux champignons et au sésame
45 min
Makis de légumes
8 Std. 30 Min
Ragoût de poulpe méditerranéen
1 Std. 35 Min
Baklavas libanais
1h 5min
Tatin de poivron et tapenade
1h 5min
Tahiné maison
25 min