Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Artichoke and Pancetta Filling
- 3 ½ oz carrots, in pieces (1 in.)
- 3 ½ oz leeks, white part only, in pieces (1 in.)
- 2 oz pancetta, diced (¼ in.)
- 10 ½ oz artichoke hearts, packed in water, drained and cut into pieces
- 1 oz extra virgin olive oil
- 1 pinch salt
- 2 oz goat cheese
- 1 egg yolk, from a large egg
Ravioli
- 3 oz Parmesan cheese, cubed
- 1 homemade pasta dough, from Fresh Pasta Homemade
- all-purpose flour, to dust
- water, to boil pasta
- salt, to boil with pasta
- unsalted butter, to garnish
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1234 kJ / 295 kcal
- Protein
- 15 g
- Sacharidy
- 28 g
- Tuk
- 15 g
- Vláknina
- 7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Classic Quiche Lorraine
2 godz. 45 min
Focaccia
3 Std.
Squid Ink Pasta
1 godz.
Red Mole Chicken Enchiladas
1 godz.
Cauliflower Pockets and Red Cabbage Salad
45min
Buckwheat Blini with Smoked Salmon (Bill Yosses)
2 godz.
Fresh pasta dough
1 godz.
Italian "Baked" Beans
1 godz. 15 min
Stuffed Gnocchi
1 Std. 20 Min
Black Rice Risotto with Mixed Seafood
50 min
Homemade Pasta
1 godz.
Pizza Dough (TM5/6 Metric)
1 godz.