![Ravioli Stuffed with Artichokes and Pancetta Ravioli Stuffed with Artichokes and Pancetta](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/9699E6AE-A5F9-44FF-A34D-1112737018F1/Derivates/0c44869e-70ea-4285-ae5e-0f16b60e2e7d.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Artichoke and Pancetta Filling
- 3 ½ oz carrots, in pieces (1 in.)
- 3 ½ oz leeks, white part only, in pieces (1 in.)
- 2 oz pancetta, diced (¼ in.)
- 10 ½ oz artichoke hearts, packed in water, drained and cut into pieces
- 1 oz extra virgin olive oil
- 1 pinch salt
- 2 oz goat cheese
- 1 egg yolk, from a large egg
Ravioli
- 3 oz Parmesan cheese, cubed
- 1 homemade pasta dough, from Fresh Pasta Homemade
- all-purpose flour, to dust
- water, to boil pasta
- salt, to boil with pasta
- unsalted butter, to garnish
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1234 kJ / 295 kcal
- Protein
- 15 g
- Sacharidy
- 28 g
- Tuk
- 15 g
- Vláknina
- 7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Peking-Style Duck Pancakes
11h 25min
Risotto with Parmesan Cheese
30min
Venezia Bread
11 Std.
Romaine Salad with Blue Cheese and Prosciutto Dust
45min
Caesar Salad
30min
Loaded Potato Waffle
50min
Basil Pesto (TM5 Metric)
10 min
Focaccia with Rosemary and Honey
1 Std. 10 Min
Homemade Pasta
1j
Shrimp and Vodka Penne Pasta
50min
Parmesan Risotto (TM6)
30min
Focaccia with Sea Salt Flakes
1 godz. 40 min