
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Artichoke and Pancetta Filling
- 3 ½ oz carrots in pieces (1 in.)
- 3 ½ oz leeks white part only, in pieces (1 in.)
- 2 oz pancetta diced (¼ in.)
- 10 ½ oz artichoke hearts, packed in water drained and cut into pieces
- 1 oz extra virgin olive oil
- 1 pinch salt
- 2 oz goat cheese
- 1 egg yolk from a large egg
Ravioli
- 3 oz Parmesan cheese cubed
- 1 homemade pasta dough from Fresh Pasta Homemade
- all-purpose flour to dust
- water to boil pasta
- salt to boil with pasta
- unsalted butter to garnish
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 295 kcal / 1234 kJ
- Protein
- 15 g
- Tuk
- 15 g
- Sacharidy
- 28 g
- Vláknina
- 7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Marinara Sauce
40min
Corn Tortillas
1hod. 25min
Frozen Yogurt Bark
6hod. 10min
Peeler Sweet Potato Casserole (Metric)
1hod. 20min
Champurrado
20min
Sous-vide Artichokes
55min
Eggless Pasta
45min
Homemade Pasta
1hod.
Jalapeño XO Sauce with Scallops and Black Rice (Thomas Lim)
14hod. 10min
Chipotle Salsa
10min
Vanilla Bean Syrup
30min
Lemon Pasta
35min