Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Artichoke and Pancetta Filling
- 3 ½ oz carrots, in pieces (1 in.)
- 3 ½ oz leeks, white part only, in pieces (1 in.)
- 2 oz pancetta, diced (¼ in.)
- 10 ½ oz artichoke hearts, packed in water, drained and cut into pieces
- 1 oz extra virgin olive oil
- 1 pinch salt
- 2 oz goat cheese
- 1 egg yolk, from a large egg
Ravioli
- 3 oz Parmesan cheese, cubed
- 1 homemade pasta dough, from Fresh Pasta Homemade
- all-purpose flour, to dust
- water, to boil pasta
- salt, to boil with pasta
- unsalted butter, to garnish
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1234 kJ / 295 kcal
- Protein
- 15 g
- Sacharidy
- 28 g
- Tuk
- 15 g
- Vláknina
- 7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cheesy Zucchini Pappardelle
50 min
Boeuf Bourguignon
11 Std. 25 Min
Potstickers
45 min
Sikil Pak (Pepita Dip)
25 min
Guava Paste Cookies
45 min
Orange Sorbet with Sparkling Wine
8 godz.
Sautéing 14 oz Eggplant
35 min
Chimichurri Steak Pita Sandwich
40 min
Pomegranate Mojito
10min
Salmon with Ginger Tomato Sauce
40 min
Apple Tarte Tatin with Crème Anglaise
1 godz. 30 min
Holiday Stuffing
1h