
Zařízení & příslušenství
Spinach and Artichoke Dip
Příprava 10min
Celkový 20min
35 oz
Suroviny
-
artichoke hearts (approx 14 oz), drained1 can
-
Parmesan cheese cut into pieces4 oz
-
mozzarella cheese cut into pieces4 oz
-
garlic cloves2
-
shallot halved½ oz
-
olive oil1 oz
-
frozen spinach leaves defrosted and drained (see Tip)10 oz
-
cream cheese softened8 oz
-
sour cream3 oz
-
red pepper flakes½ tsp
-
salt¼ tsp
-
Worcestershire sauce½ tsp
-
Tabasco sauce½ tsp
Nutriční hodnoty na 1 oz
Kalorie
63.1 kcal /
264 kJ
Protein
2.9 g
Tuk
5.1 g
Sacharidy
1.9 g
Vláknina
0.7 g
Nasycený tuk
2.6 g
Sodík
122.3 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

The basic cookbook
177 recept
Kanada
Kanada

The Basic Cookbook
176 recept
USA
USA