Kompatibilní verze
Tortelloni with Veal and Parmesan - Tortelloni di spinaci ripieni di vitello e formaggio
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Dough
- 300 g plain flour, plus extra for dusting
- 70 g frozen spinach, defrosted, drained
- 2 medium eggs
- 1 Tbsp extra virgin olive oil, plus extra for serving
Filling
- 50 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 1 garlic clove
- 50 g onions, halved
- 50 g pancetta
- 30 g unsalted butter, diced
- 300 g minced veal, broken in pieces
- 1 tsp fine sea salt, plus extra for serving
- 2 pinches ground black pepper, plus extra for serving
- 1 large egg
Tortelloni
- water, plus extra for cooking tortelloni
- 1 tsp fine sea salt, for cooking tortelloni
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1925 kJ / 459 kcal
- Protein
- 23.9 g
- Sacharidy
- 38 g
- Tuk
- 20.4 g
Alternativní recepty
Stuffed Tomatoes with Rice and Cashew & Basil Sauce
1h 30min
Sous-vide Pork Loin, Pears and Chocolate Sauce
2 godz. 55 min
Barbecue Sauce
20 min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30min
Lemon Sorbet
8 godz. 30 min
Mustard Balsamic Vinegar Dressing
10min
Mayonnaise
5min
Tomato Sauce
40min
Torta Pasqualina
1h 50min
Bread Stuffed with Eggs and Green Beans
5h 30 min
Mango and cayenne juice
10min
Spelt bread
1 godz. 45 min