Zařízení & příslušenství
Tortelloni with Veal and Parmesan - Tortelloni di spinaci ripieni di vitello e formaggio
Příprava 1hod. 15min.
Celkový 1hod. 50min.
6 portions
Suroviny
Dough
-
plain flour plus extra for dusting300 g
-
fresh spinach leaves, defrosted, drainedfrozen spinach defrosted, drained70 g
-
medium eggs2
-
extra virgin olive oil plus extra for serving10 g
Filling
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)50 g
-
onions quartered50 g
-
unsalted butter diced30 g
-
pancetta50 g
-
garlic clove1
-
minced veal broken in pieces300 g
-
fine sea salt plus extra for serving1 tsp
-
ground black pepper plus extra for serving2 pinches
-
large egg1
Tortelloni
-
fine sea salt for cooking tortelloni1 tsp
-
water for cooking tortelloni
Obtížnost
obtížné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
23.9 g
Kalorie
1925 kJ /
459 kcal
Tuk
20.4 g
Sacharidy
38 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Italian Kitchen
62 recepty/-ů
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko
Mohlo by se vám také líbit...
Pogača (bread)
3hod.
Frozen Champagne Jellies
4hod. 30min.
Mackerel and Lemon Trofie
30min.
Pollock with Potato and Squash Crust with Chablis Sauce
1hod.
Houmous
13hod. 30min.
Focaccia with Pear and Gorgonzola - Focaccia pere e Gorgonzola
1hod. 55min.
Lemon and Rosemary Infused Oil
15min.
Yoghurt Dressing
5min.
Sultana and Cranberry Rolls
14hod. 25min.
Coffee Liqueur
40min.
Summer Fruits Parcel
20min.
Pulled pork with steamed buns
3hod.