Kompatibilní verze
Tortelloni with Veal and Parmesan - Tortelloni di spinaci ripieni di vitello e formaggio
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Dough
- 300 g plain flour, plus extra for dusting
- 70 g frozen spinach, defrosted, drained
- 2 medium eggs
- 1 Tbsp extra virgin olive oil, plus extra for serving
Filling
- 50 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 1 garlic clove
- 50 g onions, halved
- 50 g pancetta
- 30 g unsalted butter, diced
- 300 g minced veal, broken in pieces
- 1 tsp fine sea salt, plus extra for serving
- 2 pinches ground black pepper, plus extra for serving
- 1 large egg
Tortelloni
- water, plus extra for cooking tortelloni
- 1 tsp fine sea salt, for cooking tortelloni
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1925 kJ / 459 kcal
- Protein
- 23.9 g
- Sacharidy
- 38 g
- Tuk
- 20.4 g
Alternativní recepty
Chestnut Flour Pancakes with Apple Compote
45 min
Gerbeaud Cakes (Metric)
1hod. 20min
Greek Cheese Filo Pie (Tiropita)
1h 10min
Pancakes with Cream and Pistachios (Qatayef with Achta)
50min
Brandy Hot Chocolate
15 min
Nectarine Tart with Hazelnut Frangipane
50min
Crêpes
1h 15min
Chorizo Garlic Butter
3 godz. 5 min
Japanese Ramen Noodle Soup
1 Std. 40 Min
Pancakes with Two Fillings
40min
Chicken and Sweetcorn Soup with Herby Dumplings
1h 30min
Beef Goulash Soup
1h 15min