Kompatibilní verze
Tortelloni with Veal and Parmesan - Tortelloni di spinaci ripieni di vitello e formaggio
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Dough
- 300 g plain flour, plus extra for dusting
- 70 g frozen spinach, defrosted, drained
- 2 medium eggs
- 1 Tbsp extra virgin olive oil, plus extra for serving
Filling
- 50 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 1 garlic clove
- 50 g onions, halved
- 50 g pancetta
- 30 g unsalted butter, diced
- 300 g minced veal, broken in pieces
- 1 tsp fine sea salt, plus extra for serving
- 2 pinches ground black pepper, plus extra for serving
- 1 large egg
Tortelloni
- water, plus extra for cooking tortelloni
- 1 tsp fine sea salt, for cooking tortelloni
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1925 kJ / 459 kcal
- Protein
- 23.9 g
- Sacharidy
- 38 g
- Tuk
- 20.4 g
Alternativní recepty
Lamb Fillets with Pink Peppercorn Sauce
30min
Tomato basil chicken stew
35min
Pretzels
1 Std.
Mixed Seafood Risotto
40min
Chinese Noodles with Turkey in Plum Sauce
2 Std. 5 Min
Rice Pudding Ice Cream with Peach Coulis
4h 30min
Chicken Crêpes with Poblano Chilli Salsa
55 min
Steamed Cabbage and Pork Dumplings
1h 35 min
Goat's Cheese Flans with Yoghurt Sauce and Leeks
45min
Tapenade Baked Chicken and Mashed Potatoes with Caramelised Onions
2h 15min
Flourless Chocolate Puddings
35min
Lentil Burgers with Beetroot Rolls and Vegan Mayonnaise
4h 20min