Zařízení & příslušenství
Tortelloni with Veal and Parmesan - Tortelloni di spinaci ripieni di vitello e formaggio
Příprava 1hod. 15min.
Celkový 1hod. 50min.
6 portions
Suroviny
Dough
-
plain flour plus extra for dusting300 g
-
fresh spinach leaves, defrosted, drainedfrozen spinach defrosted, drained70 g
-
medium eggs2
-
extra virgin olive oil plus extra for serving10 g
Filling
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)50 g
-
onions quartered50 g
-
unsalted butter diced30 g
-
pancetta50 g
-
garlic clove1
-
minced veal broken in pieces300 g
-
fine sea salt plus extra for serving1 tsp
-
ground black pepper plus extra for serving2 pinches
-
large egg1
Tortelloni
-
fine sea salt for cooking tortelloni1 tsp
-
water for cooking tortelloni
Obtížnost
obtížné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
23.9 g
Kalorie
1925 kJ /
459 kcal
Tuk
20.4 g
Sacharidy
38 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Italian Kitchen
62 recepty/-ů
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko
Mohlo by se vám také líbit...
Chocolate Meringue Stack
7 Std. 30 Min
Chocolate Gingerbread Cookies (Metric)
2 Std. 15 Min
Chocolate icing (ganache)
20 Min
Quick puff pastry
2 Std.
Marbled Chocolate Risotto
45 Min
Chocolate Chip Muffins
1 Std.
Bread Stuffed with Eggs and Green Beans
5 Std. 30 Min
Yoghurt Parfait, Quinoa and Apple Crumble
45 Min
Balsamic Salmon and Courgette Noodles
25 Min
Potato and Vegetable Purée
40 Min
Pears in Spiced Red Wine
3 Std. 20 Min
Chocolate Soufflé with Orange
45 Min