Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g Weizenmehl Type 550 und etwas mehr zum Ausstreuen
- 100 g Parmesan, in Stücken
- 2 - 3 Stängel Oregano, abgezupft, nach Geschmack
- 320 g Wasser
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 3 gestr. TL Salz
- 1 TL Zucker
- 70 g Taleggio, in dünnen Scheiben
- 50 g Gorgonzola, gewürfelt
- 1 Kugel Mozzarella (125 g), abgetropft, in dünnen Scheiben
- Pfeffer zum Würzen
- Olivenöl zum Beträufeln und Bestreichen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1110 kJ / 265 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 31 g
- Tuk
- 10 g
- Vláknina
- 1.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pide mit Tomaten, Bergkäse und Mozzarella
1 Std. 30 Min
Gefülltes Fladenbrot
1 Std. 40 Min
Burgerbrötchen (Buns)
1 Std. 30 Min
Parmesan-Rosmarin-Brötchen
1 Std. 30 Min
Fladenbrot mit Ziegenkäse und karamellisierten Zwiebeln
1 Std. 20 Min
Knusprige Baconschnitten
3 Std. 40 Min
Geeiste Schoko-Profiteroles
12 Std.
Mozzarella gefülltes Fladenbrot
45 Min
Spinat-Frischkäse-Schnecke
50 Min
Empanadas "Mexican"
1 Std. 50 Min
Pfefferlinge
1 Std.
Gözleme mit Feta
1 Std.