Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g Weizenmehl Type 550 und etwas mehr zum Ausstreuen
- 100 g Parmesan, in Stücken
- 2 - 3 Stängel Oregano, abgezupft, nach Geschmack
- 320 g Wasser
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 3 gestr. TL Salz
- 1 TL Zucker
- 70 g Taleggio, in dünnen Scheiben
- 50 g Gorgonzola, gewürfelt
- 1 Kugel Mozzarella (125 g), abgetropft, in dünnen Scheiben
- Pfeffer zum Würzen
- Olivenöl zum Beträufeln und Bestreichen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1110 kJ / 265 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 31 g
- Tuk
- 10 g
- Vláknina
- 1.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kartoffel-Yufka-Rollen
2h
Empanadas "Mexican"
1 Std. 50 Min
Kartoffelblumen
1 Std. 30 Min
Fougasse mit Käse
2h 35min
Pfefferlinge
1 Std.
Mozzarella gefülltes Fladenbrot
45min
Fladenbrot Quattro Formaggi
40min
Käseecken zum Zupfen
1 Std. 50 Min
Knusprige Focaccia
2h 10min
Calzone mit Tomaten, Käse und Schinken
2 Std. 50 Min
Pide mit Tomaten, Bergkäse und Mozzarella
1 Std. 30 Min
Knoblauch-Faltenbrot
1 Std. 10 Min