Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g kwaśnej śmietany, 18% tłuszczu (patrz wskazówka)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Cały przepis
- Kalorie
- 9100 kJ / 2166.7 kcal
- Protein
- 39 g
- Sacharidy
- 47 g
- Tuk
- 203 g
- Vláknina
- 0 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ser domowy z kozieradką i czarnuszką
1 godz.
Płynny budyń – 650 ml
15min
Domowa ricotta
1 godz. 15 min
Twaróg
15h 20min
Ser do smarowania
1 godz.
Marynowany ser typu feta
170 godz.
Pomidorowy serek topiony
1 godz.
Jogurt naturalny na Varomie
12h
Gęsty budyń – 1100 g
15min
Twarożek
4h 30min
Gęsty budyń – 600 g
15min
Majonez
5 min