
Zařízení & příslušenství
Sambal Tumis Udang (Prawn Sambal)
Příprava 5min
Celkový 30min
4 portions
Suroviny
-
medium-sized prawns whiskers removed, cleaned and deveined, patted dry with paper towel500 g
-
cooking oil100 g
-
dried chillies deseeded, soaked to soften30 g
-
shallots100 g
-
garlic cloves4
-
shrimp paste (belacan)20 g
-
water50 g
-
palm sugar (gula Melaka)20 g
-
salt adjust to taste½ tsp
-
tamarind extract10 g
Nutriční hodnoty na 1 portion
Kalorie
452 kcal /
1889 kJ
Protein
24 g
Tuk
32 g
Sacharidy
19 g
Vláknina
3 g
Nasycený tuk
5 g
Sodík
1344 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Celebrate Eid Al-Fitr
14 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní