Sambal Tumis Udang (Prawn Sambal)

Sambal Tumis Udang (Prawn Sambal)

4.5 51 hodnocení
Příprava 5min.
Celkový 30min.
4 portions

Suroviny

  • medium-sized prawns whiskers removed, cleaned and deveined, patted dry with paper towel
    500 g
  • cooking oil
    100 g
  • dried chillies deseeded, soaked to soften
    30 g
  • shallots
    100 g
  • garlic cloves
    4
  • shrimp paste (belacan)
    20 g
  • water
    50 g
  • palm sugar (gula Melaka)
    20 g
  • salt adjust to taste
    ½ tsp
  • tamarind extract
    10 g

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 1344 mg
Protein 24 g
Kalorie 1889 kJ / 452 kcal
Tuk 32 g
Vláknina 3 g
Nasycený tuk 5 g
Sacharidy 19 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...