
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Burger buns
- 200 g water
- 20 g sugar
- 2 tsp dried yeast powder
- 20 g butter
-
1
egg
nebo 55 g water - 400 g plain flour
- 1 tsp salt
- 500 g cooking oil for deep-frying
Sambal topping
- 20 g dried chillies deseeded, soaked to soften
- 150 g shallots
- 50 g dried anchovies (ikan bilis), trimmed, rinsed
- 50 g cooking oil
- 100 g yellow onions cut into thin slices
- 10 g sugar
- ½ tsp salt
- 10 g tamarind paste (asam jawa)
- 20 g water
- 1 cucumber (approx. 250 g), cut into thin slices
- Nutriční hodnoty
- na 1 piece
- Kalorie
- 152 kcal / 636 kJ
- Protein
- 3 g
- Tuk
- 6 g
- Sacharidy
- 20 g
- Vláknina
- 1 g
- Nasycený tuk
- 1 g
- Sodík
- 164 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crispy Ikan Bilis
40min
Masala Squid
25min
Sambal Belacan
10min
Teh tarik (pulled milk tea)
15min
Nasi Kampung (Kampung Style Fried Rice)
20min
Ayam Masak Merah (Spicy Tomato Chicken)
1hod. 25min
Chilli Stuffed Fish
1hod.
Tom Yum Goong
30min
Nasi Lemak
45min
Teh Tarik (Pulled Milk Tea)
15min
Agar-Agar Gula Melaka (Palm Sugar Agar-Agar Jelly)
4hod. 20min
Sambal Tumis Udang (Prawn Sambal)
30min