栗子烧花菇

栗子烧花菇

3.8 5 rating
Příprava 15min.
Celkový 50min.
4 人份

Suroviny

  • 30 克
  • 花菇 (大型的),泡发后沥干(沥干后重350克)
    10 - 12 朵
  • 干燥栗子肉
    100 克
  • 老抽
    1 茶匙
  • 生抽
    1 汤匙
  • 蚝油
    1 汤匙
  • 冰糖
    30 克
  • 250 克
  • 青椒 切块
    50 克
  • 红甜椒 切块
    50 克
  • 黄甜椒 切块
    50 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 2.8 g
Kalorie 873 kJ / 208.5 kcal
Tuk 8.2 g
Vláknina 1.3 g
Sacharidy 31 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...