Zařízení & příslušenství
栗子烧花菇
Příprava 15min.
Celkový 50min.
4 人份
Suroviny
-
油30 克
-
花菇 (大型的),泡发后沥干(沥干后重350克)10 - 12 朵
-
干燥栗子肉100 克
-
老抽1 茶匙
-
生抽1 汤匙
-
蚝油1 汤匙
-
冰糖30 克
-
水250 克
-
青椒 切块50 克
-
红甜椒 切块50 克
-
黄甜椒 切块50 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
2.8 g
Kalorie
873 kJ /
208.5 kcal
Tuk
8.2 g
Vláknina
1.3 g
Sacharidy
31 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
家的味道
80 recepty/-ů
Čína
Čína