Zařízení & příslušenství
川味粉蒸肉
Příprava 10min.
Celkový 2hod.
6 人份
Suroviny
-
糯米100 克
-
米50 克
-
香叶2 片
-
八角1 颗
-
桂皮 掰碎5 克
-
山奈2 片
-
干辣椒 切段5 克
-
花椒 选择青红花椒混合10 克
-
油20 克
-
豆瓣酱30 克
-
牛肉 切块500 克
-
生抽15 克
-
姜 切末5 克
-
葱 切末2 支
-
土豆 去皮切丁200 克
-
料酒30 克
-
水1500 克
-
新鲜香菜叶 切末2 支
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
502.6 mg
Protein
21.8 g
Kalorie
1100.7 kJ /
263.3 kcal
Tuk
6.3 g
Vláknina
1.8 g
Nasycený tuk
4.1 g
Sacharidy
30 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
一起年夜饭吧
15 recepty/-ů
Čína
Čína