Zařízení & příslušenství
牛油果油炒舞茸
Příprava 10min.
Celkový 15min.
2 人份
Suroviny
-
杏鲍菇 切片150 克
-
莴笋 切片50 克
-
综合菌菇 选择舞茸菌,用手撕开150 克
-
鳄梨油30 克
-
海盐 (约½茶匙)2 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
218 mg
Protein
4.7 g
Kalorie
778 kJ /
186 kcal
Tuk
14.7 g
Vláknina
4.1 g
Nasycený tuk
1.6 g
Sacharidy
11.4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
产后修复这样吃
30 recepty/-ů
Čína
Čína