牛油果油炒舞茸

牛油果油炒舞茸

4.5 2 rating
Příprava 10min.
Celkový 15min.
2 人份

Suroviny

  • 杏鲍菇 切片
    150 克
  • 莴笋 切片
    50 克
  • 综合菌菇 选择舞茸菌,用手撕开
    150 克
  • 鳄梨油
    30 克
  • 海盐 (约½茶匙)
    2 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 218 mg
Protein 4.7 g
Kalorie 778 kJ / 186 kcal
Tuk 14.7 g
Vláknina 4.1 g
Nasycený tuk 1.6 g
Sacharidy 11.4 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...