Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Ganache de flor de hibisco
- 10 g de flores de hibisco secas
- 150 g de nata (35% de grasa)
- 180 g de chocolate blanco para postres en trozos
Macarons de flor de hibisco
- 15 g de flores de hibisco secas
- 80 g de azúcar
- 70 g de almendra molida
- 70 g de azúcar glas
- 2 claras de huevo (aprox. 70 g) a temperatura ambiente
- 1 pellizco de sal
- 4 gotas de vinagre
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 305 kJ / 73 kcal
- Protein
- 1.1 g
- Sacharidy
- 7.6 g
- Tuk
- 4.2 g
- Vláknina
- 0.2 g
Alternativní recepty
Tarta de fondant, crema de mantequilla y frutos rojos
17h
Cobertura de chocolate blanco y queso
20 Min
Ganache de maracuyá
4 Std. 40 Min
Sedoso de pistache
1h 30min
Helado de queso de cabrales con sopa de manzana
7 Std. 50 Min
Pay Marroquí de pato, chabacanos y piñones
50 Min
Monkey bread (Bollo de canela en trocitos) TM6
3 Std.
Minimuffins con pistachos y arándanos
55 Min
Brownie con ganache glucosado
3 Std.
Nems de confit de pato con salsa agridulce de higos
50 Min
Pak choi al vapor con aliño de soja y sésamo
15 Min
Crema de limón (Lemon curd)
25 Min