Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Ganache de flor de hibisco
- 10 g de flores de hibisco secas
- 150 g de nata (35% de grasa)
- 180 g de chocolate blanco para postres en trozos
Macarons de flor de hibisco
- 15 g de flores de hibisco secas
- 80 g de azúcar
- 70 g de almendra molida
- 70 g de azúcar glas
- 2 claras de huevo (aprox. 70 g) a temperatura ambiente
- 4 gotas de vinagre
- 1 pellizco de sal
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 305 kJ / 73 kcal
- Protein
- 1.1 g
- Sacharidy
- 7.6 g
- Tuk
- 4.2 g
- Vláknina
- 0.2 g
Alternativní recepty
Pasta choux
2 Std.
Brioche con frutas y pasas
3h 10 min
Mezcla de especias para panes rústicos
5 Min
Bachour: Tartas de frambuesa con chocolate
2 godz. 30 min
Explosión de vainilla TM6
1 godz. 30 min
Encurtidos (Achcharu)
48sa 30 dk
Parfait de pipas de calabaza
6 godz.
Helado mantecado de matcha
4h 20 min
Hogaza de trigo, centeno y especias con masa madre
16h 30min
Masa sablé con almendras (sin huevo)
45 Min
Tarta de chocolate con crema de pistachos y glaseado espejo
24 Std.
Tarta de chocolate con toffee salado
2 Std. 40 Min