![Medias lunas de vainilla y avellanas Medias lunas de vainilla y avellanas](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/2711275B-0671-44B7-9A85-1AB7F68D9368/Derivates/3498D9F3-C1DD-445F-A016-F3AB8F8CAB18.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g de avellanas
- 280 g de harina
- 80 g de azúcar
-
25
g de azúcar vainillado
nebo 25 g de azúcar de vainilla casero - 2 yemas de huevo
- 200 g de mantequilla fría cortada en trozos
- 50 g de azúcar glas para espolvorear
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 268 kJ / 64 kcal
- Protein
- 0.82 g
- Sacharidy
- 6.05 g
- Tuk
- 4.08 g
- Vláknina
- 0.23 g
Alternativní recepty
Pastas de avellanas
1u. 45min
Galletas de leche condensada y maicena
30min
Galletas danesas
35min
Perrunillas
30min
Marquesas
30min
Magdalenas de almendra
35min
Pastas de té rellenas de mermelada
50 мин.
Magdalenas de naranja
1h
Pastel de manzana con crujiente de nuez
1h 30min
Bizcocho de avellanas
1h
Galletas de leche condensada y dos chocolates
30min
Magdalenas de mantequilla a la vainilla
1h 15 min