Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
1 - 2
adet misket limonu
nebo limon - 200 g kırmızı soğan, ince dilimlenmiş (1-2 mm)
- 30 - 40 g kırmızı şarap sirkesi
- 10 g maydanoz yaprağı
- 50 g sızma zeytinyağı
- ½ diş sarımsak (volitelně)
-
40
g misket limonu suyu
nebo 40 g limon suyu - ½ tk tuz, ekstra 2-3 tutam tuz
- 1 tutam toz beyaz biber
- 300 g su
-
500
g ayıklanmış büyük karides, temizlenmiş (kabukları ile yakl. 1 kg karides)
nebo 500 g dondurulmuş ayıklanmış karides, çözdürülmüş, temizlenmiş -
9
dilim misket limonu (2-3 mm)
nebo limon - 200 g rezene kökü, ince dilimlenmiş (1-2 mm)
- 400 g kiraz domates, ikiye bölünmüş
- Nutriční hodnoty
- na 1 porsiyon
- Kalorie
- 785 kJ / 187 kcal
- Protein
- 17 g
- Sacharidy
- 6 g
- Tuk
- 10 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mango Soslu Somon ile Taze Fasulye ve Havuç
1h
Puttanesca Sos
55min
Tavuklu Buddha Bowl
1h
Rozbif
5h 30min
Somon, Kinoa, Beyaz Peynir ve Karışık Sebzeli Salata
50min
Hardallı Balzamik Sirke Sosu
10min
Bircher Müsli
12h 10min
Vegan Vişneli Cheesecake
8 godz.
Kıymalı Meksika Fasulyesi (Chili Con Carne)
35min
Parmesan Peynirli Risotto
30min
Domatesli Risotto
30min
Spagetti Carbonara
40min