Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
1 - 2
adet misket limonu
nebo limon - 200 g kırmızı soğan, ince dilimlenmiş (1-2 mm)
- 30 - 40 g kırmızı şarap sirkesi
- 10 g maydanoz yaprağı
- 50 g sızma zeytinyağı
- ½ diş sarımsak (volitelně)
-
40
g misket limonu suyu
nebo 40 g limon suyu - ½ tk tuz, ekstra 2-3 tutam tuz
- 1 tutam toz beyaz biber
- 300 g su
-
500
g ayıklanmış büyük karides, temizlenmiş (kabukları ile yakl. 1 kg karides)
nebo 500 g dondurulmuş ayıklanmış karides, çözdürülmüş, temizlenmiş -
9
dilim misket limonu (2-3 mm)
nebo limon - 200 g rezene kökü, ince dilimlenmiş (1-2 mm)
- 400 g kiraz domates, ikiye bölünmüş
- Nutriční hodnoty
- na 1 porsiyon
- Kalorie
- 785 kJ / 187 kcal
- Protein
- 17 g
- Sacharidy
- 6 g
- Tuk
- 10 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Hollandez sos
20 Min
Beyaz Şaraplı Mantar Soslu Köfteler
35 min
Karnabahar Püresi Eşliğinde Sebzeli Balık Fileto
40min
Marine Somon, Kişnişli Mayonez
1h
Parmesanlı Bezelye Ezmesi
15min
Buharda Patlıcanlı ve Ricottalı Lazanya
1h 25 min
Karidesli ve Sarımsak Soslu Pirinç Şehriyesi
1h 15min
Kişnişli Karidesli Omlet
35 min
Tavuk Eti Suyu
Žádné hodnocení
Kırmızı Şaraplı Armut
3h 20min
Füme Somon ve Kabaklı Makarna
35 min
Karışık Orman Meyveleri Kokteyli
2h 10min