Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Keçi peynirli flan ve pırasalar
- 40 g un, serpmek için ekstra un
- tereyağı, yağlamak için
- 130 g süt
- 140 g keçi büş peyniri
- ½ tk tuz
- 2 yumurta sarısı
- 2 yumurta akı
- 500 g su
- 300 g pırasa, sadece beyaz kısımları, dilimlenmiş (5 mm)
- 50 g kırmızı biber, küp küp doğranmış (1 cm)
Yoğurt sosu
- 60 g keçi büş peyniri
- 125 g yoğurt
- 6 sap frenk soğanı, doğranmış
- 2 - 3 tutam tuz
- 2 tutam toz karabiber
- Nutriční hodnoty
- na 1 porsiyon
- Kalorie
- 1089 kJ / 260 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 18 g
- Tuk
- 14 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Somonlu Sebzeli Makarna
35 min
Kremalı sebzeli tavuk
50 min
Kremalı Mantarlı Et
1h 10min
Pastırmalı Patates Salatası
45 min
Kanton Usulü Karidesli Pilav
50 min
Kuru Fasulye ve Bal Kabağı Çorbası
40 min
Somonlu ve Ispanaklı Arpa Şehriye
40 min
Somon ve Rezeneli Risotto
25min
Limon, Maydanoz ve Dereotu Aromalı Somon (vakumda pişirme)
1 Std. 40 Min
Rendelenmiş Parmesan veya diğer sert peynirler
10min
Buharda pişmiş brokoli
20 min
Bolonez Soslu Lazanya
2 Std. 30 Min