Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g sarımsak
- 5 dal taze biberiye
-
150
g domuz pastırması, dilimlenmiş
nebo 150 g jambon, dilimlenmiş - 800 g hindi budu, derisiz, kemikli
- 1 tk tuz
- 3 tutam toz karabiber
- 2 yk zeytinyağı
- 1300 g su
- 600 g patates, parçalara bölünmüş (4 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porsiyon
- Kalorie
- 2174 kJ / 520 kcal
- Protein
- 51 g
- Sacharidy
- 26 g
- Tuk
- 23 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Taze Otlu, Sarımsak ve Soğanlı Ekmek
1h 10min
Çikolatalı Çiğ Kurabiye Topları
10min
Cevizli Bursa Lokumu
3h 5min
Patlıcanlı ve Bademli Dip
20 min
Kakaolu Nohut Topları
20 min
Kırmızı Biberli ve Elmalı Dip
35 min
Turplu krem peynir
10min
Fırınlanmış Muzlu Affogato
13hod.
Çeşitli Çikolatalı Trüfler
2h 50min
Pratik Tavuklu Adana Kebap
35 min
Şiş Köfte ve Kişnişli Yoğurt Sos
1 Std. 20 Min
Muzlu Puding
15min