Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La génoise
- 6 œufs
- 130 g de sucre en poudre
- 1 pincée de sel
- 130 g de farine de blé
- 50 g de cacao en poudre non sucré
- beurre, pour les moules
- 150 g de café préparé, fort
La mousse au mascarpone et le décor
- 400 g de mascarpone
- 250 g de crème liquide 35% m.g.
- 50 g de sucre en poudre
- 1 gousse de vanille, fendue et grattée, les graines seulement
- quelques gouttes d'extrait naturel d'amande amère
- 20 g de cacao en poudre
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 2046 kJ / 489 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 40 g
- Tuk
- 30 g
Alternativní recepty
Génoise
50min
Gâteau au chocolat meringué et caramel au café
2h 30min
Cupcakes en sapin
1h
Bûche chocolat et cœur crème brûlée
8h
Layer cake
1 godz. 45 min
Cupcake café cappuccino
40 min
Merveilleux au chocolat
2h 45min
Gâteaux moelleux fourrés au lait
1h 30min
Gâteau crémeux à la vanille
13h
Naked cake aux framboises
1h 30min
Gâteau mousse au praliné
13h
Génoise au chocolat
45 min