Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La génoise
- 6 œufs
- 130 g de sucre en poudre
- 1 pincée de sel
- 130 g de farine de blé
- 50 g de cacao en poudre non sucré
- beurre, pour les moules
- 150 g de café préparé, fort
La mousse au mascarpone et le décor
- 400 g de mascarpone
- 250 g de crème liquide 35% m.g.
- 50 g de sucre en poudre
- 1 gousse de vanille, fendue et grattée, les graines seulement
- quelques gouttes d'extrait naturel d'amande amère
- 20 g de cacao en poudre
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 2046 kJ / 489 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 40 g
- Tuk
- 30 g
Alternativní recepty
Tarte aux poires et ganache à la vanille
5u.
Macarons à la mangue sans sucre
2 godz. 30 min
Génoise
50min
Layer cake
1h 45min
Mystère de poire, ganache chocolat-gingembre
4 godz. 15 min
Tarte tropézienne façon paris-brest
3h
Ganache au chocolat
20min
Cupcakes à la vanille
12 godz.
Gâteau roulé à la fraise et au mascarpone
1 Std. 20 Min
Naked cake aux framboises
1 godz. 30 min
Génoise au chocolat
45 min
Gâteau léger aux framboises
1h 40 min