Kompatibilní verze
Moelleux aux figues, crème mascarpone au Grand Marnier®
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Les moelleux
- 150 g de beurre, coupé en morceaux et un peu pour les moules
- farine, pour les moules
- 100 g de poudre d'amande
- 160 g de sucre glace
- 50 g de fécule de maïs
- 5 blancs d'œufs
La crème mascarpone au Grand Marnier®
- 300 g de crème liquide 30-40% m.g., très froide
- 100 g de mascarpone, très froid
- 15 g de Grand Marnier®
- 2 c. à café de sucre vanillé (1 sachet)
Le dressage
- 200 g de figues fraîches, coupées en quartiers
- Nutriční hodnoty
- na 1 pièce
- Kalorie
- 740.8 kJ / 178.4 kcal
- Protein
- 2.2 g
- Sacharidy
- 11.3 g
- Tuk
- 13.1 g
- Nasycený tuk
- 7.5 g
- Vláknina
- 0.6 g
- Sodík
- 18.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cheesecake en deux cuissons, coulis de fruits exotiques
2 Std. 45 Min
Mille-feuille miel-sarrasin, chantilly à l'orange
1h 50 min
Tartelette fruits rouges, crème mascarpone-coco
1h 25min
Crème fouettée Passion
5 min
Crème fouettée au citron
10 min
Gâteau matcha-framboise et ganache au chocolat blanc
2h 20min
Fraisiers façon tiramisu
12h 30min
Crème fouettée au coulis de fruits rouges
15min
Layer cake façon tiramisu
1h 15 min
Tiramisu aux fraises
4h 30 min
Tiramisu poire-speculoos
12h 30min
Tiramisu à l'italienne
4 Std. 40 Min