Kompatibilní verze
Moelleux aux figues, crème mascarpone au Grand Marnier®
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Les moelleux
- 150 g de beurre, coupé en morceaux et un peu pour les moules
- farine, pour les moules
- 100 g de poudre d'amande
- 160 g de sucre glace
- 50 g de fécule de maïs
- 5 blancs d'œufs
La crème mascarpone au Grand Marnier®
- 300 g de crème liquide 30-40% m.g., très froide
- 100 g de mascarpone, très froid
- 15 g de Grand Marnier®
- 2 c. à café de sucre vanillé (1 sachet)
Le dressage
- 200 g de figues fraîches, coupées en quartiers
- Nutriční hodnoty
- na 1 pièce
- Kalorie
- 740.8 kJ / 178.4 kcal
- Protein
- 2.2 g
- Sacharidy
- 11.3 g
- Tuk
- 13.1 g
- Nasycený tuk
- 7.5 g
- Vláknina
- 0.6 g
- Sodík
- 18.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Génoise
50min
Gâteau aux noix et chocolat, ganache chocolat blanc et panais
1 Std. 50 Min
Tiramisu à l'italienne
4 Std. 40 Min
Choux chantilly et fruits rouges
2h
Cupcakes pommes et caramel
40min
Fondant chocolat en robe de fruits
3h 45min
Choux à la crème et aux fraises
1 Std. 15 Min
Ile flottante à la fraise, crème anglaise à la menthe
25 min
Cheesecake et coulis de fraises
1h 5min
Soupe de framboises, crème Chantilly au citron
2h 20min
Cupcake aux myrtilles
1 Std. 55 Min
Chantilly au chocolat
2 godz. 10 min