Moelleux aux figues, crème mascarpone au Grand Marnier®

Moelleux aux figues, crème mascarpone au Grand Marnier®

4.0 6 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 1hod.
25 pièces

Suroviny

Les moelleux
  • 150 g de beurre coupé en morceaux et un peu pour les moules
  • farine pour les moules
  • 100 g poudre d'amande
  • 160 g de sucre glace
  • 50 g de fécule de maïs
  • 5 blancs d'œufs
La crème mascarpone au Grand Marnier®
  • 300 g de crème liquide 30-40% m.g. très froide
  • 100 g de mascarpone très froid
  • 15 g de Grand Marnier®
  • 2 c. à café de sucre vanillé (1 sachet)
Le dressage
  • 200 g de figues fraîches coupées en quartiers

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 pièce

Sodík 18.3 mg
Protein 2.2 g
Kalorie 740.8 kJ / 178.4 kcal
Tuk 13.1 g
Vláknina 0.6 g
Nasycený tuk 7.5 g
Sacharidy 11.3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...