Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La génoise
- 3 œufs
- 95 g de sucre en poudre
- 95 g de farine
Le sirop de cerises
- 50 g de cerises dénoyautées et coupées en deux
- 30 g de cassonade
- le jus d'1/2 citron jaune
- 50 g d'eau
La chantilly et le montage
- 300 g de crème liquide entière, très froide
- 50 g de mascarpone, très froid
- 1 gousse de vanille, les graines seulement
- 30 g de sucre en poudre
- 250 g de cerises dénoyautées et coupées en deux
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 2079 kJ / 497 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 58 g
- Tuk
- 25 g
Alternativní recepty
Génoise
50 min
Layer cake façon tiramisu
1h 15min
Tiramisu à l'italienne
4 Std. 40 Min
Feuilleté chantilly et fraise
1 Std. 30 Min
Choux chantilly et fruits rouges
2 Std.
Génoise aux fraises et son coulis
1h 15min
Tarte aux fraises et à la chantilly
1h
Choux à la crème et aux fraises
1h 15min
Tiramisu aux fraises
4h 30min
Bûche roulée noisette-café
1 godz. 20 min
Gâteau roulé à la fraise et au mascarpone
1 godz. 20 min
Génoise au chocolat
45min